Koti Uutiset Mari Seppä on valittu Kangasalan kaupunginarkkitehdiksi

  Mari Seppä on valittu Kangasalan kaupunginarkkitehdiksi

  1
  Mari Seppä aloittaa vuodenvaihteen jälkeen työnsä Kangasalan kaupunginarkkitehtinä.

  Kangasalan elinympäristöjohtaja on valinnut arkkitehti Mari Sepän Kangasalan kaupunginarkkitehdin virkaan. Tamperelainen Seppä on erikoistunut strategiseen suunnitteluun.

  Tällä hetkellä Seppä toimii projektipäällikkönä FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy:ssä, jossa hän on työskennellyt vuodesta 2009 alkaen. Seppä on ollut mukana laatimassa myös Kangasalle strategista yleiskaavaa ja Saarenmaan osayleiskaavaa. Hän aloiytaa uudessa tehtävässä vuoden 2019 alussa.

  Kaupunginarkkitehti vastaa rakennetun ympäristön laadun ja yhdyskuntarakenteen kehittämisestä, hoitaa kaupungin asuntopolitiikkaa, osallistuu seutuyhteistyöhön ja toimii maankäytön palvelualueella kaavoituksen palveluyksikön esimiehenä.

  Tehtävään saapui 7 hakemusta, joista 2 peruttiin. Tehtävää aiemmin hoitanut kaavoitusarkkitehti Markku Lahtinen on jäämässä eläkkeelle vuoden 2019 alkupuolella. Virkanimike uudistuu henkilövaihdoksen myötä.

  – Kangasalan kaupunki saa innostuneen ja tulevaisuuteen katsovan kaupunginarkkitehdin, jolla on erinomaiset suurien kokonaisuuksien hallinnan taidot ja hyvät yhteistyöverkostot, toteaa elinympäristöjohtaja Sirkku Malviala.

  1 KOMMENTTI

  Kommentoi

  Kirjoita kommenttisi
  Kirjoita nimesi tähän