Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Mari Seppä on valittu Kangasalan kaupunginarkkitehdiksi

Kangasalan elinympäristöjohtaja on valinnut arkkitehti Mari Sepän Kangasalan kaupunginarkkitehdin virkaan. Tamperelainen Seppä on erikoistunut strategiseen suunnitteluun.

Uutiset - 30.11.2018 kello 15.13
Kangasalan Sanomat
Mari Seppä on valittu Kangasalan kaupunginarkkitehdiksi
Mari Seppä aloittaa vuodenvaihteen jälkeen työnsä Kangasalan kaupunginarkkitehtinä.

Tällä hetkellä Seppä toimii projektipäällikkönä FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy:ssä, jossa hän on työskennellyt vuodesta 2009 alkaen. Seppä on ollut mukana laatimassa myös Kangasalle strategista yleiskaavaa ja Saarenmaan osayleiskaavaa. Hän aloiytaa uudessa tehtävässä vuoden 2019 alussa.

Kaupunginarkkitehti vastaa rakennetun ympäristön laadun ja yhdyskuntarakenteen kehittämisestä, hoitaa kaupungin asuntopolitiikkaa, osallistuu seutuyhteistyöhön ja toimii maankäytön palvelualueella kaavoituksen palveluyksikön esimiehenä.

Tehtävään saapui 7 hakemusta, joista 2 peruttiin. Tehtävää aiemmin hoitanut kaavoitusarkkitehti Markku Lahtinen on jäämässä eläkkeelle vuoden 2019 alkupuolella. Virkanimike uudistuu henkilövaihdoksen myötä.

– Kangasalan kaupunki saa innostuneen ja tulevaisuuteen katsovan kaupunginarkkitehdin, jolla on erinomaiset suurien kokonaisuuksien hallinnan taidot ja hyvät yhteistyöverkostot, toteaa elinympäristöjohtaja Sirkku Malviala.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

30.11.2018 kello 18.22
PunaposkiIlmoita
Onnea valitulle! Innolla odotamme raikkaita näkemyksiäsi!
~
Takaisin ylös