Koti Uutiset Markus Salo karsii perjantain livelähetyksessä – Miten käy kangasalalaisinsinöörin Voice of Finlandissa?

  Markus Salo karsii perjantain livelähetyksessä – Miten käy kangasalalaisinsinöörin Voice of Finlandissa?

  0
  Tähän asti Markus Salo on esittänyt laulukilpailu Voice of Finlandissa suomirockia ja -iskelmää. Kuva: Nelonen Media/Saku Tiainen.

  Laulaja-muusikko Markus Salo esiintyy suorassa lähetyksessä Voice of Finlandissa perjantaina 5.4.2019. Jäljellä on enää 16 laulajaa, ja kahdessa seuraavassa lähetyksessä puolet karsiutuu  ja puolet etenee semifinaaliin.

  Keskiviikkona Salo oli matkalla Turun Logomoon harjoituksiin. Kolmen päivän aikana kilpailijat harjoittelevat laulunsa ja koreografiansa kuntoon livelähetykseen. Salo on sekä jännittynyt että innoissaan.

  – Nyt laulut tulevat suorana kotisohville, jolloin virheet ja virejutut kuuluvat. Toivottavasti siitä on etua, että olen esiintynyt paljon.  Kivaa ainakin on tiedossa, Salo miettii juuri ennen ensimmäisiä harjoituksia.

  Salo on selvittänyt vuoden alusta laulukilpailun Ääni ratkaisee -vaiheen, Kaksintaistelun ja Knockout -vaiheen. Olli Lindholm valitsi Salon tiimiinsä tammikuussa. Yhteistyö helmikuussa menehtyneen Yö-yhtyeen laulajan kanssa jäi kesken.

  – Olihan se kamala shokki. Lyhyessä ajassa meistä oli tullut melkeinpä ystäviä, olimme jotenkin samasta puusta veistettyjä, Salo kertoo.

  Olli Lindholm oli kiinnostunut kaikista tiiminsä laulajista. Saloltakin hän oli kysellyt ”oikeita kuulumisia”. Suru-uutisen jälkeen iski hämmennys ja epätietoisuus jatkosta. Vaikka Lindholmin paikalle jäi tyhjä tuoli, muut tähtivalmentajat ottivat Lindholmin tiimin huomaansa. Saloa valmentaa Redrama.

  – Ollin kanssa onneksi ehdittiin miettiä biisilista valmiiksi, joten kaikkea ei tarvinnut aloittaa alusta, Salo kertoo.

  Mukaan on lähdössä kymmenkunta kannustajaa lähipiiristä. Perjantaina nähdään miten Markus Salon Suomi-tyyli vetoaa.

  Seuraavan viikon perjantaina 12.4. livelähetyksessä esiintyy toinen paikallinen Jhayden Aleo, joka on tuttu lukion musikaalista Hullu prinssi.

  Kommentoi

  Kirjoita kommenttisi
  Kirjoita nimesi tähän