Mainos

Masa Orpana juhlii 30-vuotista uraansa ammattitaiteilijana – Juhlakonsertti torstaina 4.4. Kangasala-talossa

Masa Orpana All Stars nähdään Kangasala-talossa 4.4.2024
Masa Orpana All Stars nähdään Kangasala-talossa torstaina 4.4.2024.

Juhlavuoden kunniaksi Masan ympärille on koottu All Stars -kokoonpano, joka keikkailee vuoden 2024 ajan. Juhlakiertue alkaa Masan kotikonnuilta Kangasala-talosta torstaina 4.4. klo 19.

Masa on Kangasala-talossa tuttu vieras mm. Anssi Tikanmäen orkesterin riveistä. Hän on tuttu myös monelle kangasalalaiselle soitonopettajana.

Masa Orpana aloitti soittamisen yhdeksänvuotiaana vuonna 1983 kuultuaan enonsa, Pasu Renvallin klarinetinsoittoa. Hän ihastui soittimen ääneen ja soittaakin edelleen myös klarinettia eri saksofonien, huilun ja kitaran ohella. Kymmenen vuotta myöhemmin alkoi keikkailu ammattilaisena tamperelaisen rhythm and blues -orkesterin Groovy Eyesin saksofonistina. Ensimmäinen keikka soitettiin live-musiikkiravintola Saloon Latinassa Tampereella.

Pian Orpana alkoi perustaa omia kokoonpanoja. Omia sävellyksiään hän alkoi esittää ja levyttää jazzkvartetti Olmarin Unionin kanssa. Yhtyeen ensi levyn julkaisemisesta tulee kuluneeksi 20 vuotta, samoin kuin ensimmäisen soololevyn äänityksistä.

Masa Orpana All Stars nähdään Kangasala-talossa 4.4.2024
Juhlavuoden kunniaksi koottu Masa Orpana All Stars -kokoonpano esittää Orpanan sävellyksiä eri vuosikymmeniltä.

Vuosien varrella Orpana on tullut tutuksi yleisölle esimerkiksi Anssi Tikanmäen orkesterin, RakkaOne O’Clock HumphJazzgangsters sekä Honky Tonk Men -yhtyeiden muusikkona. Hän on myös ahkera studio- ja teatterimuusikko.

Juhlavuoden kunniaksi koottu Masa Orpana All Stars -kokoonpano esittää Orpanan sävellyksiä eri vuosikymmeniltä. Mukana on niin jazzia suomalaisin sävyin kuin blues-vaikutteista juurimusiikkiakin. Uudessa kokoonpanossa soittavat basisti Jukka Haavisto, rumpali Tomi Hyttinen, kitaristi Jukka-Pekka Berg sekä pianisti Saku Järvinen.

Masa Orpana All Stars Kangasala-talossa torstaina 4.4. klo 19. Lisätiedot ja liput>>

KategoriaMainos

Kommentoi

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.