Maskit palaavat Kangasalla kouluihin aamulla – Muutoksia tulossa myös lähiviikkojen tapahtumiin

0
Koronatilanne edellyttää edelleen esimerkiksi maskien käyttöä. Kuva: KS Arkisto
Kuva: KS Arkisto

Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä palautti maanantaina maskisuosituksen oppilaitoksiin kuudesluokkalaisille ja heitä vanhemmille. Myös työpaikoille suositellaan maskin käyttöä.

Lue myös: Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä suosittelee jälleen maskin käyttöä kouluissa

Lisäksi Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto määräsi maanantaina Pirkanmaan sairaanhoitopiirille kokoontumisrajoituksia yli sadan henkilön yleisötilaisuuksiin sisätiloissa, joissa ei ole osallistujille määriteltyä istumapaikkaa. 

Avin rajoitukset ovat voimassa 24.11.-19.12. 

Kangasalan kaupunki tiedottaa, että sen kouluissa toimitaan maskisuosituksen mukaisesti keskiviikosta 24. marraskuuta alkaen.  

Kaupunki tiedottaa toivovansa, että jokainen perhe noudattaa ohjetta jonka mukaan sairaana ei oleskella koulussa eikä työpaikalla ja ettei tavata perheen ulkopuolisia henkilöitä eikä käydä sukulaisvierailuilla. 

Kangasalan kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluissa Pirkanmaan koronavirustilanne ja uudet suositukset vaikuttavat myös tapahtumien järjestämiseen.  

Ruutanan monitoimitalon avajaiset lauantaina 27. marraskuuta on siirretty ulkotiloihin. Sisätiloihin voi tutustua oppaan johdolla pienissä ryhmissä. 

Itsenäisyyspäivän juhlaa vietetään Kangasala-talossa 6. joulukuuta. Tapahtumaan vaaditaan koronapassi. Rokottamattomia kehotetaan seuraamaan juhlaa kaupungin Youtube-kanavalta.

Uudenvuodenaattona näkötornit valaistaan non-stoppina kello 18–01. Kyseessä on ulkoilmatilaisuus. Kasvomaskin käyttöä suositellaan 12 vuotta täyttäneille henkilöille, mikäli syntyy pitkäkestoisia ruuhkia.  

Kirjastossa toiminta jatkuu normaalisti. Asiakkaille suositellaan maskin käyttöä.  

Nuorisotilat ovat avoinna, ohjaajat käyttävät maskeja ja niitä tarjotaan myös nuorille. Kyläkollissa toimitaan ulkona, eikä nuoria päästetä autoon sisälle.

Liikuntapalveluiden järjestämä ryhmätoiminta jatkuu normaalisti.  

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.