Mia Kannisto valittiin Kangasalan vanhustyön johtajaksi

0

Kangasalan kunnan uuteen vanhustyön virkaan on valittu hallintotieteiden ja yhteiskuntatieteiden maisteri, sairaanhoitaja Mia Kannisto Parkanosta. Määräaikaan mennessä saapui 27 hakemusta ja kahdeksan hakijaa kutsuttiin haastatteluun.

Vanhustyön johtajan lakisääteisenä kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, alan tuntemus sekä riittävä johtamistaito.
Valinta tehtiin asiakirjoista saatujen selvitysten ja haastattelun perusteella. Valinta perustuu hakijoiden koulutukseen, ammattitaitoon, työkokemukseen, yhteistyö- ja kehityskykyisyyteen sekä soveltuvuuteen.

– Mia Kannistolla on pitkäaikainen kokemus vanhushuollon vaativista esimiestehtävistä ja tehtävään soveltuva koulutus. Hänen tehtävänään tulee olemaan sosiaali- ja terveystoimen suurimman palvelualueen johtaminen ja kehittäminen Kangasalan-Pälkäneen yhteistoiminta-alueella, kertoo sosiaali- ja terveysjohtaja Raija Harju.

Vanhustyön johdossa työskenteli aiemmin Kangasalla sosiaalijohtaja ja Pälkäneellä vanhustyön johtaja. Nyt nämä kaksi virkaa yhdistettiin yhdeksi vanhustyön johtajan viraksi.

Mia Kannisto aloittaa työnsä Kangasalla toukokuun alussa.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.