Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Mia Kannisto valittiin Kangasalan vanhustyön johtajaksi

Uutiset - 3.3.2015 kello 16.05

Kangasalan kunnan uuteen vanhustyön virkaan on valittu hallintotieteiden ja yhteiskuntatieteiden maisteri, sairaanhoitaja Mia Kannisto Parkanosta. Määräaikaan mennessä saapui 27 hakemusta ja kahdeksan hakijaa kutsuttiin haastatteluun.

Vanhustyön johtajan lakisääteisenä kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, alan tuntemus sekä riittävä johtamistaito.
Valinta tehtiin asiakirjoista saatujen selvitysten ja haastattelun perusteella. Valinta perustuu hakijoiden koulutukseen, ammattitaitoon, työkokemukseen, yhteistyö- ja kehityskykyisyyteen sekä soveltuvuuteen.

– Mia Kannistolla on pitkäaikainen kokemus vanhushuollon vaativista esimiestehtävistä ja tehtävään soveltuva koulutus. Hänen tehtävänään tulee olemaan sosiaali- ja terveystoimen suurimman palvelualueen johtaminen ja kehittäminen Kangasalan-Pälkäneen yhteistoiminta-alueella, kertoo sosiaali- ja terveysjohtaja Raija Harju.

Vanhustyön johdossa työskenteli aiemmin Kangasalla sosiaalijohtaja ja Pälkäneellä vanhustyön johtaja. Nyt nämä kaksi virkaa yhdistettiin yhdeksi vanhustyön johtajan viraksi.

Mia Kannisto aloittaa työnsä Kangasalla toukokuun alussa.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös