Mielipide: Eikö Korvenperäntien huono kunto kiinnosta todellakaan ketään?

0
Tällaisia monttuja löytyi Korvenperäntieltä viime syksynä. Lukijan kuva.

Näyttää siltä, että Korvenperäntietä ei korjata tänäkään vuonna. Eikö kyseinen tie kiinnosta Kangasalan kaupunkia, eikö ely-keskusta ole edes painostettu tien korjaukseen?

Todettakoon vielä kerran, että tietä käytetään myös läpiajoliikenteeseen valtateiden 12:n ja 9:n välillä. Tiellä on raskasta liikennettä ja joukkoliikennettä, sekä liikennettä muutamiin kyliin. Tien varrella on myös Ruutanan koulu.

Korvenperäntie on myös tärkeä matkailutie Kangasalla, sillä sen kautta kuljetaan muun muassa maan kuululle Haralan harjun näkötornille ja Suinulan taistelumuistomerkille.

Eikö kaupunkia kiinnosta matkailun kehittämiseen liittyvät asiat? Ja myös koululaisten ja muitten tielläkulkijoitten turvallisuus?

Tie on kuoppainen, heittoinen, siinä on vaarallisia halkeamia ja tieltä puuttuu piennar melkein kokonaan, puhumattakaan ke­vyen­ liikenteen väylästä. Tiellä on myös jyrkkä mäki, joka on vaarallinen esimerkiksi pyöräilijöille.

Olen joskus aiemminkin ehdottanut, että kaupungin päättäjät kaupunginjohtaja mukaan lukien lähtisivät keskustasta pyöräretkelle Haralan harjulle, jotta tämän jutun todellisuus paremmin valkenisi itse kullekin.

Kalervo

Lue lisää: Mielipide: Korvenperäntie on paitsi huonokuntoinen myös vaarallinen – ”Minä pelkään, koska se ensimmäinen kohtalokas vahinko sattuu”

Lue lisää:Liikennemerkin lisäkilpi ei naurata kaikkia – Ely-keskus pohtii rikosilmoituksen tekoa

Lue lisää: Ely-keskus teki päätöksen rikosilmoituksen teosta: ”Pääviesti jäi nyt huomion ulkopuolelle”

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.