Mielipide: Kangasalan huumeongelma on suurempi kuin osaamme kuvitella – joukko valtuutettuja huolissaan tilanteesta

9
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Joukko valtuutettuja on ilmaissut huolensa Kangasalan huumeongelmasta. Kuva: Pauliina Lindell

”Kun tilanne näyttää tosi hyvältä, todennäköisesti niin ei ole. Ja jos se näyttää pahalta, asiat ovat todella huonosti.”  Näin aloitti rikosylikomisario Jari Kinnunen esityksensä tilaisuudessa, johon olimme…


Tämä sisältö on Kangasalan Sanomien tilaajille

Erikoistarjous: kuukauden tilaus alkaen 6,90 €.

TilaaKirjaudu

9 kommenttia

  1. Pirkanmaan poliisi ja terveysviranomaiset on ollut vuosia kuin jossain aineissa kun kukaan ei välitä eikä ymmärrä mistään mitään.

  2. Suoramalla kannabis haisee ohi kulkiessa. Ja kauppoja tehdään parkkipaikoilla.
    Kukaan ei puutu. Meno kuin Amsterdamissa.

  3. Voisikohan myös uudellen arvioida ja poistaa esim. 10 vuoden ikärajan vanhempien pääsystä lapsen omakantaan?? Ihan kuin opettajiltakin, vanhemmilta poistetaan koko ajan mahdollisuuksia puuttua lastensa toimiin, mutta sitten huudellaan kuitenkin vastuun perään!? Voitaisiin myös olla tehoilematta kuinka aikuisilla ei ole oikeutta lukea lastensa viestejä tai puhelin on yksityisasia. Ehkä yli 15 vuotiaille, mutta ei minusta ennen sitä.

  4. Se on ympäri pirkan maata ongelma. Valkee koskissa piikitää alle viisitoista vuotiaat huumeita.luulis hälyytys kellojen soivan.mutta vanhemmat ei välitä missä lapset juoksee yötä myöten.ja tarkkailis ongelmia ei yksin koulu oo vastuussa. Suljetaan ongelmmat ei meidän lapsi käytä huumeita sanotaan .jos sanoo heille lapsesta että käytää huumeita..vanhemmat välitää nykyään vain itsestään lykää rahaa kouraan mee elokuviin tai johongin pois jaloistaan.

  5. Taisi noissa neljässä olla useampi muialta kouluun muuttanut joilla aineet tuli mukana kotipaikkakunnalta. Amis tuntuu olevan jostain syystä paikka mihin nämä käyttäjät kertyy, tietysti kun iso yksikkö tulee ohessa se huono puoli että kerää käyttäjätkin ympäristöstä vaivoiksi.

  6. Puheet hiukan värittyneet, vanhemmat kyselee kuolleen käytyäjän kavereilta moniko tuttu käytyää.. No nehän käyttää kaikki kun sellaisiiin piireihin on hankkiuduttu. Suurempi osa ei ole aikä aio käyttää muuta kuin yleisintä eli alkoholia.

  7. Lakia huumeiden käytön dekriminalisoimiseksi ei ole Suomessa valmisteilla. Aiheesta on tehty esityksiä, mutta se on eri asia kuin lain valmistelu.

  8. Asuin Kangasalla 90-luvun lopulla. Autooni murtauduttiin muttei poliisi kirjannut siitä edes rikosilmoitusta kun murtoja tapahtui paljon. Matkahuollon vieressä olleella kuntosalilla minulle tarjottiin töitä kuriirina, jota en tuolloin tajunnut. Piti hakea paketti jostakin ja viedä jonnekin, mutta minut pitäisi kuulemma arvioida ennen pestiä. Kyseinen kaveri ei ottanut asiaa toiste esille joten en sopinut tehtävään. Naapuritalosta haettiin nuoren miehen ruumis, olii kuollut yliannostukseen. Ongelmahan oli jo tuolloin kun asuin Kangasalla. Nyt se on ehkä eri laajuudessa, mutta ei se ole yhtäkkiä ilmaantunut kuin tyhjästä.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.