Mielipide: Korvenperäntie on paitsi huonokuntoinen myös vaarallinen – ”Minä pelkään, koska se ensimmäinen kohtalokas vahinko sattuu”

1
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Kirjoittaja kertoo unohtaneensa lokakuun sateisen sään hetkeksi, kun näki liikennemerkkiin kiinnitetyn lisäkilven Korvenperän tien varressa.

Sateisen lokakuun ankea sää unohtui sillä hetkellä, kun näin Suinulassa liikennemerkkeihin kiinnitetyt kyltit. Huumorilla höystetty viesti meni perille, osui ja upposi. Olen todennut tien nro 3403 huonon kunnon jo aiemminkin. Samoin on näemmä joku muukin. Ruutanan ja…


Tämä sisältö on vain Kangasalan Sanomien tilaajille

Jos olet tilaaja, saat sisällön käyttöösi kirjautumalla sisään. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, rekisteröi tunnuksesi tästä.

TilaaKirjaudu

1 kommentti

  1. Heidi Karves: Hyvin ja asiallisesti kirjoitit. Haluan vielä lisätä, että tarve kulkea kävellen / pyörällä Korvenperäntien viertä lisääntyi huomattavasti vuosi sitten, kun linja-autoreitti pääsääntöisesti päättyy Korvenperäntielle Ruutanan päähän. Tulisipa onnikka edelleen Suinulaan kääntyisi vaikkapa Toosilanniementien risteyksessä. Sitä odotellessa: turvallista matkaa kaikille?

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.