Mielipide: Valtuuston hyväksymä Saarenmaan osayleiskaava romuttaa ympäristön ja uskon demokratiaan

1
Näkymä Sillansalmesta Kaukajärven suuntaan kuvattuna. Kuva: Annukka Tammilehto

Kymmenien tuhansien kangasalalaisten ja tamperelaisten elinympäristöön vaikuttava Saarenmaan osayleiskaava hyväksyttiin Kangasalan valtuustossa 13.6.2022. Saarenmaan kaava kirvoitti puheita, mutta hyväksyttiin…


Tämä sisältö on Kangasalan Sanomien tilaajille

Tilaa lukuoikeus alkaen 3 €.

TilaaKirjaudu

1 kommentti

 1. Normi kangasalaa , kekskuskenttä tuhottiin jota mm. valtuuston pj .Hanna Laine kiitteli että saadaan keskustaan lisää asukkaita , nyt kenttä on tuhottu ja mitään tietoa ei ole jos koskaan siihen kukaan rak.liike edes alkaa rakentamaan mitään pohjatöiden kalleuden vuoksi .
  Kangasala on Tampereen ympäristökunnista kaikkein investointivajain.
  Tänne ei pikään aikaan investoinut
  suuria työpaikkoja omaava yritys , kunnan investoinnit ovat olleet mm. 300 000 € kirkkoharjun kahvilaan , onko se minkään kunnan omaa toimialaa investoida kahvilaan jota kuitenkin operoi yksityinen yrittäjä ?
  Lisäksi kunta osti väistötiloksi kunnan työntekijöille 300 000 € tilat finnentieltä josta ei olllut varausta talousarvossa !
  Nyt valtuusto siunaa tämänkin hankinnan kunnanjohtajan painostuksesta jossa veron maksajien rahoja haaskataan vastiikketta 300 000 € joka summa ei koskaa tuota yhtään mitään kunnalle .

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.