Mielipide: Vilpeilän Valpas uskoo, että kaupungilla on varaa tarjota vaihtoehtoja kaupunkiasumiselle

2

Kyläyhdistyksemme Vilpeilän Valpas ry on seurannut huolestuneena uuden päiväkoti- ja kouluverkkosuunnitelman käsittelyä. Haluamme nostaa esille muutaman näkökulman, joita mielestämme pitäisi tarkastella selvitykseen…


Tämä sisältö on Kangasalan Sanomien tilaajille

Tilaa lukuoikeus alkaen 3 €.

TilaaKirjaudu

2 kommenttia

  1. Hyvin argumentoitu kirjoitus. Nostaisin vielä sellaisen näkökulman esiin, että onko oikeasti niin että on tärkeämpää saada Kirkkoharjulle kahvilarakennus rakennettua, kuin säästettyä kyläkoulu?

    Itse asumme tässä Kirkkoharjun kupeessa ja vaikka kahvila on kiva, niin kyllä peruspalvelut pitää edelle mennä. Asiat tärkeysjärjestykseen!

  2. Vilpeilän koulu oli yksi tärkeimmistä asioista, kun aikoinani teimme päätöksen muuttaa tälle kylälle. Jatkuvasti näkee ilmoituksia, että etsitään vuokralle taloa Sahalahden alueelta maaseudun rauhasta. Nuoret perheet haluaisivat muuttaa tänne kovasti. Sehän on nouseva trendi. Vilpeilän koulu siinäkin paras markkinointiväline. Onhan se hullua, että ensin kaavoitetaan tontteja ja sit viedään koulu pois. Paremminkin sitähän vois vaikka laajentaa. Sisäilmaltaan on muuten todella poikkeuksellisen hyvässä kunnossa ja silläkin voisi tontteja mainostaa. Ja hei kyläläiset. Laittakaa ne tyhjät talot vuokralle. Kyllä hyviä vuokralaisia löytyy varmasti. Tällä kylällä on ihmisen hyvä elää.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.