Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Mieluummin kaikki kuin ei mitään

Uutiset - 23.3.2016 kello 23.09
Katja Sirviö
Mieluummin kaikki kuin ei mitään
LP:n oli keskiviikkona pakko voittaa WoVo, ja sen se myös teki. Elizabeth Koberstein (keskellä) ja kumppanit iloitsevat pelien jatkumisesta. KUVA: Jouni Valkeeniemi
LP Kangasala – WoVo Rovaniemi 3–0
​(24–21, 25–17, 25–15)
 
Pitkäjärven prinsessojen vahvat otteet saivat rovaniemeläisten puntin tutisemaan neljännessä puolivälieräottelussa keskiviikkona.
Ottelusarjaa 2–1 johtaneen WoVon päävalmentaja Teemu Mäkikyrö harmitteli suojattiensa pelirohkeuden hukkumista, kun taas LP Kangasalan pääkäskyttäjä Ismo Tahvanainen pääsi kiittelemään omiensa henkistä vahvuutta. Neljän pelatun ottelun jälkeen voitot ovat tasan 2–2, ja välieriin jatkava joukkue selviää torstain ottelussa.
– Lähdettiin peliin hyvin. Odotimme, että kangasalalaiset olisivat tulleet vielä kovempaa, sillä ensimmäisten erien alut ovat olleet heiltä vahvoja. Taistelimme hyvin ja peli oli hallussa tiettyyn pisteeseen asti, vieraiden parhaana palkittu passari Heidi Rovanperä kuvaili ottelun alkua.

WoVon vahvat otteet veivätkin sen ensimmäisessä erässä jopa neljän pisteen johtoon. Kangasalalaiset kaventavat Jasmine Tahvanaisen ja Allison Mayfieldin hyökkäyksillä sekä Elizabeth Kobersteinin torjunnoilla, ja Shelby Daltonin hurjat iskut vievät kotijoukkueen jo kolmen pisteen johtoon. Eräpalloa ei tarvinnut kauan paukuttaa, sillä hyvällä pelipäällä jälleen ollut Dalton iski sen heti mahdollisuuden saatuaan.
– Lähdimme peliin asenteella ”kaikki tai ei mitään”, ja sen huomasi, sillä tekemisemme ei ollut niin tarkkaa. Molemmat yp:t voimme ainakin parantaa hyökkäyspeliä, ja kun vastaanoton saa paremmaksi, niin hyvä tulee. Puolustus toimi muuten, mutta varmistukseen tarvitaan tarkkuutta. Muutama torjunta vielä lisää, Jasmine Tahvanainen suunnitteli.
 
Kaikki tai ei mitään -taktiikka toimi, sillä ottelun kaksi viimeistä erää Pitkäjärvellä iskettiin sitä kuuluisaa yhtä maalia. WoVo sortui paineen alla omiin virheisiin, kun taas LP Kangasala pelasi taktisesti juuri kuten oli suunnitellut.
– Meillä oli jo sunnuntaina hirveän levoton olo ja into päästä pelaamaan tätä pelaamaan. Nyt nukumme yön varmaan rauhallisemmin ja tulemme uudella keskittymisellä huomiseen. Kaikki on taas yhdestä pelistä kiinni, ja jännitystä on luvassa, Jasmine Tahvanainen lupaili.
Viides välieräottelu pelataan Pitkäjärvellä torstaina kello 18.30. Neljäs välieriin menevä joukkue ratkeaa myös torstaina Orivedellä pelattavassa OrPo–Kuusamo -ottelussa.
Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös