Mika Bister edustaa Kroatian maailmancupissa

0
Polar GP:ssä kuvattu Mika Bister oli mukana Lonaton maailmancupissa, seuraavaksi hän kilpailee Osijekissa. (Kuva: Lassi Palo)
Polar GP:ssä kuvattu Mika Bister oli mukana Lonaton maailmancupissa, seuraavaksi hän kilpailee Osijekissa. (Kuva: Lassi Palo)

Kangasalalaisen ampumaseura Kymppi 64:n Mika Bister pääsee edustamaan Suomea Kroatian Osijekin maailmancupissa. Suomen Ampumaurheiluliitto tiedotti valinnoistaan tällä viikolla.

Bister kilpailee haulikkolajeihin kuuluvassa trapissa.

Osijekin maailmancupiin osallistuu Bisterin lisäksi 12 suomalaista ampumaurheilijaa: kolme kivääriin, kaksi skeetiin ja kahdeksan trapiin.

Tuleva kilpailu on tärkeä, sillä kyseessä on kansainvälisen ampumaurheiluliiton (ISSF) viimeinen maailmancup kivääri-, pistooli- ja haulikkolajeissa ennen Tokion olympialaisia.

Kyseinen maailmancup oli alkujaan tarkoitus järjestää Azerbaidzhanin Bakussa, mutta koronavirusepidemian takia kilpailu peruttiin.

Kroatian Osijek toimi myös juuri päättyneiden ampumaurheilun EM-kilpailujen kisapaikkana. Viime lauantaina päättyneet kisat kestivät yli kaksi viikkoa.

Osijekissa kisattava ISSF:n maailmancup alkaa 22.6. ja päättyy 3.7.

Lue myös: Aleksi Ojala lunasti kisalipun Tokion olympialaisiin – samalla alittui yleisurheilun MM-kisojen tulosraja

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.