Mitä ajattelet päihteistä, ja miten haittoja voitaisiin vähentää? – vastaa kaupungin kyselyyn verkossa

1

Kangasalan kaupunki haluaa tietää, mitä mieltä kuntalaiset ovat päihteistä ja miten päihdehaittoja voitaisiin vähentää.

Kuntalaiset voivat kertoa näkemyksiä alkoholiin, huumeisiin, tupakkaan ja rahapeleihin nimettömänä verkossa.

Kyselyllä kartoitetaan kuntalaisten alkoholiin, huumeisiin, tupakkaan ja rahapeleihin liittyviä näkemyksiä ja mielipiteitä päihdehaittojen vähentämisen keinoista.

Kysely toteutetaan yhteistyössä Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan muiden kuntien kanssa. Kunnat haluavat tietää, millaiset asiat olisivat asukkaiden mielestä tärkeimpiä toiminnan kohteita ehkäisevässä päihdetyössä ja millaisia keinoja pidetään hyvinä.

Tuoreimman kouluterveyskyselyn mukaan humalahakuinen juominen ja tupakointi nuorten keskuudessa on vähentynyt Kangasalla, mutta huumekokeilut ja nuuskan käyttö ovat lisääntyneet.

Valtakunnallisissa selvityksissä aikuisväestössä alkoholia liikaa käyttävien osuus ja humalahakuinen juominen ovat olleet lievässä laskussa. Kysely on avoinna 15. marraskuuta asti.

Vastaa kyselyyn täällä.

1 kommentti

  1. minulla stressaa ja ahdistaa koronaviruksen pelko oulussa ja se puhe myös koska kaikki yleiset paikat puhuu ja pelkää koronavirusta. en voi kestää myös sitä puhetta, että oululaiset pelkää koronaviruksen toista aaltoa ouluun. se on tosi ahdistavaa ja tympeää kuunnella toisten ihmisten korona puhetta.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.