Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Paikalliset palvelut keskeisellä paikalla osoitteessa kauppaympyra.fiPaikalliset palvelut keskeisellä paikalla osoitteessa kauppaympyra.fi

Mobiliaan pääsee vihdoin linja-autolla

Uutiset - 10.8.2016 kello 14.37
Kangasalan Sanomat
Mobiliaan pääsee vihdoin linja-autolla
Mobilia Säätiön hallituksen puheenjohtaja Heikki Ikonen ja asiakaspalvelupäällikkö Elina Kytölä koeajoivat tyytyväisinä ensimmäiset Mobilian linjan ajovuorot. Kuva: Päivi Oksala

Kun Tampereen seudun joukkoliikenteen talviaikataulut tulivat voimaan maanantaina 8. elokuuta, Mobiliassa iloittiin. Nyt auto- ja tieliikennemuseo Mobiliaan pääsee nimittäin yhdellä bussilla Tampereen Koskipuistosta.

Mobilia Säätiön hallituksen puheenjohtaja Heikki Ikonen ja asiakaspalvelupäällikkö Elina Kytölä kävivät koeajamassa heti maanantaiaamuna ensimmäiset Mobilia-vuorot.

Matka sujui miellyttävästi.

– On suorastaan mahtavaa, että jatkossa Mobiliaan pääsee helposti myös ilman omaa autoa. Nyt yritämme saada sanan uudesta bussireitistä leviämään mahdollisimman tehokkaasti, jotta asiakkaamme löytävät linjalle, Kytölä kertoo.

Linja 40b ajaa päivittäin noin tunnin välein reitillä Tampere–Kangasala–Mobilia. Mobilian päätepysäkki sijaitsee aivan museon pääsisäänkäynnin edessä.

– Uskomme, että tämä tuo meille uusia asiakasryhmiä. Lisäksi esimerkiksi ulkomaalaisten turistien ja koululaisryhmien on nyt huomattavasti helpompi löytää perille, sanoo museonjohtaja Heidi Rytky.

Linja-automatka Tampereelta Mobiliaan kestää 40 minuuttia ja kulkee kolmella vyöhykkeellä. Linjan 40b lähtöjä on noin tunnin välein. Kolmen vyöhykkeen kertalippu maksaa 5 euroa, ja arvolipulla matkan hinnaksi tulee 3,15 euroa.

Kuinka bussimatka sujui? Katso video: https://youtu.be/nDD4bbQLOOY
Lähetä tekstari!
Kommentoi / Keskustele aiheesta
Lähetä tekstari!
~
Takaisin ylös