Uutiset

Kolme yrittäjää kertoo: Tämän vuoksi kannatti asettua Kallioon

Valtaosa lounasravintolan asiakkaista on alueen omaa väkeä. Asfalttikallion leivissä oleva Mika Saarinen oli poikkeus. Hän käy Vatialantien urakan ajan MakuMaestrossa. Sitten kantapaikka taas vaihtuu seuraavan työmaan mukaan. Jani Kähärä oli tänäkin aamuna laittanut lounaan alkavaksi kello 10.30.

Hyvät kulkuyhteydet ja runsaasti pysäköintitilaa, mahdollisuus laajentaa ja yhteistyö alueen muiden yrittäjien kanssa. Yritykset ovat muun muassa näistä syistä hakeutuneet Kallion teollisuusalueelle. Kangasalan Sanomat…


Tämä sisältö on Kangasalan Sanomien tilaajille

Tilaa lukuoikeus alkaen 3,50 €.

TilaaKirjaudu

Kommentoi

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.