Kolme yrittäjää kertoo: Tämän vuoksi kannatti asettua Kallioon

0
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Valtaosa lounasravintolan asiakkaista on alueen omaa väkeä. Asfalttikallion leivissä oleva Mika Saarinen oli poikkeus. Hän käy Vatialantien urakan ajan MakuMaestrossa. Sitten kantapaikka taas vaihtuu seuraavan työmaan mukaan. Jani Kähärä oli tänäkin aamuna laittanut lounaan alkavaksi kello 10.30.

Hyvät kulkuyhteydet ja runsaasti pysäköintitilaa, mahdollisuus laajentaa ja yhteistyö alueen muiden yrittäjien kanssa. Yritykset ovat muun muassa näistä syistä hakeutuneet Kallion teollisuusalueelle. Kangasalan Sanomat pyysi kolmea yrittäjää keromaan, miten he ovat…


Tämä sisältö on vain Kangasalan Sanomien tilaajille

Jos olet tilaaja, saat sisällön käyttöösi kirjautumalla sisään. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, rekisteröi tunnuksesi tästä.

TilaaKirjaudu

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.