Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Muutoksia bussien aikatauluihin ja reitteihin

Uutiset - 29.8.2014 kello 8.27

Palautteiden pohjalta muokatut uudet Tampereen joukkoliikenteen aikataulu- ja reittimuutokset astuvat voimaan 1.9. alkaen.

Linjan 1 Kangasalan päätepysäkin nimi on jatkossa Vatiala, ei Lentola. Leinolasta linja lähtee Koskipuistoon Raudikonkadun pysäkiltä, pysäkkinumero 4551. Koskipuistosta Suupantorille kello 13.33, 14.33, 15.33 ja 16.33 lähtevät V-vuorot jatkavat Vähäjärven ja Vaitin kautta Lentoasemalle.

Lisäksi Suupantorin ja keskussairaalan välille lisätään kalustoa ruuhka-aikaan. Sunnuntaiaamuisin klo 6.29 Koskipuistosta Hatanpään sairaalan kautta Suupantorille ajavan vuoron uusi lähtöaika on kello 6.35.

Linjan 45 vuoro Pitkäjärven koululta kello 13.50 uusi lähtöaika on klo 13.55.

Linja 47 Ruutanassa ajaa jatkossa Laureeninkallion kautta.

Linjoilla 40, 50 ja 55 on ollut jatkuvia myöhästymisiä. Uudet aikataulut vaativat kalusto- ja työvuorosuunnittelua, joten linjoille on päätetty tehdä aikataulumuutoksia 29.9. alkaen. Näiden linjojen tulevista aikatauluista tiedotetaan lähempänä muutosajankohtaa.

Uudet aikataulut ovat jaossa kaikissa busseissa, linjoja 40, 50 ja 55 lukuun ottamatta, viimeistään maanantaina 1.9. Ajantasaiset tiedot löytyvät myös netistä aikataulut.tampere.fi ja lissu.tampere.fi

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös