Naamioituneet henkilöt yrittivät murtautua Baari Pitkään-Seppään sunnuntaiyönä

0
Baarin oven lukkopesä oli hajotettu, mutta salvat estivät varkaita pääsemästä sisään. Kuva: Pitkä-Seppä

Kuhmalahden kirkonkylällä toimivaan baari Pitkään-Seppään yritettiin murtautua lauantain ja sunnuntain välisenä yönä noin puoli kolmen aikaan.

Vorot olivat pyrkineet sisään niin sanotun biljardipuolen ovesta.

– Kun menin sunnuntaina töihin, huomasin, että valo paistaa pikkuovesta sisään. Ovessa oli selviä murtojälkiä, baarin omistaja Petri Keskinen kertoo.

Keskisen mukaan tunkeutujat olivat rikkoneet lukkopesän, mutta ovessa olevat salvat olivat estäneet heitä pääsemästä sisään.

Valvontakameroiden kuvien mukaan murtautujia oli kaksi, ja heillä oli naamiot. Keskisen mukaan he olivat ilmeisesti pelästyneet lehdenjakajaa.

Baariin murtauduttu aikaisemminkin

Havaintojen ja valvontakameratallenteiden mukaan vorot olivat liikkeellä kirkkaanpunaisella Volvo-merkkisellä autolla. Keskinen kertoo, että autossa oli mahdollisesti joko tummennettu takalasi tai se oli peitetty jollain.

Omistaja kertoo tehneensä asiasta rikosilmoituksen. Kangasalan poliisista vahvistetaan, että ilmoitus on vastaanotettu.

Edellisen kerran Pitkä-Seppä joutui murron kohteeksi noin kaksi vuotta sitten. Silloin baariin tunkeuduttiin kiinteistön päädyssä sijaitsevan autokorjaamon kautta. Tekijää tai tekijöitä ei saatu selville.

Havaintoja viime viikonlopun murtoyrityksestä voi ilmoittaa puhelimitse virka-aikaan Kangasalan poliisin tutkinnan numeroon 0295 445 889 tai sähköpostilla tutkinta.kangasala@poliisi.fi tai vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.