Näin uudet koronasuositukset vaikuttavat Kangasalan kaupungin toimintaan

0

Kangasalan kaupunki tiedottaa noudattavansa Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän suositusta uusista koronaohjeista.

Linjauksen mukaisesti myös Kangasalla lasten ja nuorten ryhmäharrastukset sisätiloissa, koulujen järjestämä sisätiloissa tapahtuva kerhotoiminta ja varhaiskasvatuksen virikekerhot ovat tauolla ainakin 18. huhtikuuta asti. 

Myös koulujen sisätiloissa toimiva muu kerhotoiminta on tauolla tai toimii sulkuaikana ulkotiloissa turvaohjeita noudattaen. 

7.–9. luokat, lisäopetus ja toisen asteen opetus palaavat lähiopetukseen keskiviikkona 7. huhtikuuta. 

Aikuisten liikuntaharrastukset kaupungin sisätiloissa pidetään tauolla toistaiseksi. Myöskään muuta aikuisten ryhmäharrastustoimintaa ei pidetä kaupungin sisätiloissa 18. huhtikuuta asti. 

OKM:n määritelmän mukainen ammattilais- ja maajoukkueurheilu on mahdollista toteuttaa sulusta huolimatta voimassa olevia turvallisuusohjeita noudattaen. 

Huoltajat eivät kokoonnu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksissa ulkona yli kuuden henkilön ryhmiin. He myös noudattavat kaikissa tilanteissa turvavälejä. 

Kuhmalahden ja Vesaniemen avantosaunat ovat suljettu 18. huhtikuuta asti. 

Kirjastot ja museot pidetään pandemiaohjausryhmän ohjeistuksen mukaisesti suljettuina 18. huhtikuuta saakka pois lukien kirjaston nopea materiaalin nouto ja palautus. Lehtienlukusalit ovat suljettuina.

Omatoimiaukiolot eivät ole käytössä eikä kirjastoauto liikennöi. Pääkirjaston alakerrassa sijaitseva Taidetila Terra on suljettu. 

Kangasalan kaupungin nuorisotilatoiminta on keskeytetty 18. huhtikuuta saakka, myös Kyläkollin toiminta on tauolla.  

Valkeakoski-opisto ja taiteen perusopetuksen oppilaitokset tiedottavat oppilaita omasta toiminnastaan. 

Kuuden henkilön kokoontumisrajoitus jatkuu 18. huhtikuuta asti. Myös yksityistilaisuuksiin suositellaan edelleen kuuden henkilön rajoitusta. 

Kangasalan kaupunki kertoo noudattavansa toiminnoissaan kaikkia AVIn määräämiä kokoontumisrajoituksia.  

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.