Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Naisten maaottelun voitti ”tarkan markan kilvassa” Kristiina Veija

Noin  400 henkeä oli kokoontunut Kirkonkylän kansakoululle viime tiistai-iltana seuraamaan Kangasalan Osuuskaupan ”tarkan markan kilpaa”.

Vuosien varrelta - 29.3.2018 kello 12.22
Kangasalan Sanomat
Naisten maaottelun voitti ”tarkan markan kilvassa” Kristiina Veija
Kangasalan Osuuskaupan ”tarkan markan kilvan” osanottajat suklaakuorrutuksen valmistuksessa. Vas. rouvat Oili Nurminen ja Kerttu Ilonen, neiti Kritiina Veija, rouvat Lempi Pyykkö, Sanni Lahtonen, Raakel Pihlajamäki, Kirsti Runsas, Hilja Niemelä. Kuvasta puuttuvat rouvat Mirjam Uskalinmäki ja Raija Villanen.

Kilpailun oli järjestänyt naistoimikunta ja sen puheenjohtaja agr. Liisa Artimo selosti puheessaan tarkan markan ajatusta ja järjestettävää kilpailua. Musiikkiohjelmasta huolehti pianisti Tuulikki Vallila sekä Nuorten kuoro opettaja Heiliön johdolla. Lausuntaa esitti rva Maija Kallio ja vielä kuultiin poikayhtyeen viulunsoittoa. Johtajana oli op. Osmo Laine.

”Tarkan markan kilvassa” oli mukana 10 kilpailijaa ja palkintotuomarin tehtävät hoitivat agr. Liisa Artimo, talousopettaja Lyyli Heikkilä ja emäntä Elina Ruoho. Kilpailijat suorittivat kahdeksan käytännön tehtävää ja vastasivat 15 tietopuoliseen kysymykseen. Kolme parasta olivat: 1) Kristiina Veija, 2) Hilja Niemelä, 3) Raakel Pihlajamäki.

”Tarkan markan ” illassa mukana olleiden kesken arvotun Kulta-Superlon patjan voitti rva. Eila Lehtonen.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös