Naisten maaottelun voitti ”tarkan markan kilvassa” Kristiina Veija

0
Kangasalan Osuuskaupan ”tarkan markan kilvan” osanottajat suklaakuorrutuksen valmistuksessa. Vas. rouvat Oili Nurminen ja Kerttu Ilonen, neiti Kritiina Veija, rouvat Lempi Pyykkö, Sanni Lahtonen, Raakel Pihlajamäki, Kirsti Runsas, Hilja Niemelä. Kuvasta puuttuvat rouvat Mirjam Uskalinmäki ja Raija Villanen.

Noin  400 henkeä oli kokoontunut Kirkonkylän kansakoululle viime tiistai-iltana seuraamaan Kangasalan Osuuskaupan ”tarkan markan kilpaa”.

Kilpailun oli järjestänyt naistoimikunta ja sen puheenjohtaja agr. Liisa Artimo selosti puheessaan tarkan markan ajatusta ja järjestettävää kilpailua. Musiikkiohjelmasta huolehti pianisti Tuulikki Vallila sekä Nuorten kuoro opettaja Heiliön johdolla. Lausuntaa esitti rva Maija Kallio ja vielä kuultiin poikayhtyeen viulunsoittoa. Johtajana oli op. Osmo Laine.

”Tarkan markan kilvassa” oli mukana 10 kilpailijaa ja palkintotuomarin tehtävät hoitivat agr. Liisa Artimo, talousopettaja Lyyli Heikkilä ja emäntä Elina Ruoho. Kilpailijat suorittivat kahdeksan käytännön tehtävää ja vastasivat 15 tietopuoliseen kysymykseen. Kolme parasta olivat: 1) Kristiina Veija, 2) Hilja Niemelä, 3) Raakel Pihlajamäki.

”Tarkan markan ” illassa mukana olleiden kesken arvotun Kulta-Superlon patjan voitti rva. Eila Lehtonen.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.