Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Nälkäpäivä-kerääjät ilmestyivät kuntakuvaan

Perinteinen SPR:n Nälkäpäivä-keräys toi punaliiviset kerääjät kauppojen edustoille torstaista lauantaihin Kangasalla ja Sahalahdella. Kerääjät ovat liikkeellä myös Kangasalan torilla, ja lisäksi paikkakunnan koulujen oppilaat ovat mukana tempauksessa. Kuhmalahden kaupalla tarjotaan perinteisesti hernekeittoa lauantaina kello 11 alkaen.

Uutiset - 15.9.2016 kello 14.32
Kangasalan Sanomat
Nälkäpäivä-kerääjät ilmestyivät kuntakuvaan
Lahjoittaminen on iloinen asia. Seppo Hoppulalle osallistuminen Nälkäpäivä-keräykseen on itsestään selvää. Sirkku Sarjanen lippaineen on jo monen vuoden ajalta tuttu näky

Rahastosta jaetaan nopeasti apua niin ulkomaan kuin kotimaankin onnettomuuksien uhreille. Esimerkiksi tulipalon sattuessa paikkakunnan vapaaehtoiset voivat heti käydä hankkimassa kaupasta perustarvikkeita uhreille.

– Kerääjistä monet ovat mukana vuodesta toiseen. Tänä syksynä mukana on noin 70 vapaaehtoista, joista monet ovat halunneet useammankin keräysvuoron. Uskon, että tänäkin vuonna yllämme aikaisempiin keräystuloksiin tai ylitämme ne, keräyspäällikkö Ilmari Salminen kertoo.

Kangasalla Nälkäpäivä-keräyksellä on saatu kasaan vuosittain reilut 10 000 euroa.

Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
~
Takaisin ylös