Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Niin kauas kuin silmä siintää

Kun Inkeri Oura oli pikkutyttö, hän kiipesi Kangasalan kunnantalon palotorniin ja sai siitä nuhteita. Nyt hän on päässyt lähes yhtä korkealle, sillä hänen ja puolisonsa Jarmo Forsbergin asunto sijaitsee kerrostalon ylimmässä kerroksessa, Kangasala-talon naapurissa.

Uutiset - 28.9.2016 kello 14.57
Kangasalan Sanomat
Niin kauas kuin silmä siintää
Inkeri Ouran ja Jarmo Forsbergin lasitetulta parvekkeelta avautuvat huikeat näkymät Lahdentien suuntaan.

Vaikka Ouran ja Forsbergin kotitalo näyttää maan tasalta varsin matalalta, heidän kattohuoneistostaan näkymät kertovat aivan toista. Asunnosta näkee kaikkiin ilmansuuntiin.

Toiselta puolelta avautuvat näkymät aina Kirkkojärvelle asti, toiselta puolelta siintelee lehdettömään aikaan Vesijärvi.

Idästä näkyy Kuohunharju, lännessä kulttuuritalon takana kirkko ja Kirkkoharju. Koko keskusta palveluineen avautuu talon ympärille.

Oman lisänsä asuntoon tuovat parveketerassit, joita on kaikkiaan kolme. Yksi avoparveke suuntautuu Kuohunharjun suuntaan, toinen terassimaisempi kohti toria. Sen vieressä on vielä katettu ja lasitettu terassi.

Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

19.2.2017 kello 15.31
MaakuntalaulajaIlmoita
Hassu otsikko, "Niin kauas kuin silmä siintää". Pistää miettimään, kuinka kauas se silmä mahtaa näkyä. Tarkoituksena oli kai lainata Kesäpäivä Kangasalla -laulun kohtaa "niin kauas kuin silmään siintää".
Kangasalan uimahallin kahvilan seinälläkin lukee isolla "Niin kauas kuin silmä siintää". Riepoo joka kerta, kun sen näkee. Voisitte vaikka siellä toimituksessa ottaa asiaksenne kampanjoida kunnan suuntaan, että teksti korjattaisiin. Tai ehkä kaupunginjohtaja delegoi heti asian jollekulle, jos sattuu lukemaan tämän kommentin. Kangasalan Sanomien tutkivat journalistit voisivat myös selvittää, kuka tolvana hutilus tilasi ulkomuistista kaivelemansa tekstin uimahallin seinään. (On siinä tekstissä toinenkin virhe - katsotaanpa osataanko sekin korjata, vaikken kerro, mikä.)
Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
~
Takaisin ylös