Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Niina Ruponen maajoukkueeseen

Kangasalalainen thainyrkkeilijä Niina Ruponen on valittu nyt ensimmäistä kertaa lajiliiton maajoukkueeseen. Ruponen odottaa myös tietoa mahdollisesta valinnasta EM-kisoihin, jotka järjestetään Pariisissa lokakuun 14.–21. päivinä.

Uutiset - 21.7.2017 kello 8.45
Kangasalan Sanomat
Niina Ruponen maajoukkueeseen
Thainyrkkeilijä Niina Ruposen tuore SM-kulta vei hänet myös lajiliiton maajoukkueeseen. Valmentaja Timo Lampen uskoo, että Ruposella on hyvät mahdollisuudet päästä mukaan syksyn EM-kisoihin.

Tamperelaista MMA Team 300 -seuraa edustavalla Ruposella on nyt mahdollisuus päästä mukaan kansainvälisiin arvokisoihin. Valintaa maajoukkueeseen pohjusti heinäkuussa saavutettu SM-kulta, joka oli Ruposelle ensimmäinen mestaruus. SM-hopeaa ja -pronssia on tullut jo aiempina vuosina.

Ruponen arvioi SM-kisojen jälkeen, että hän on saanut viime aikoina lisää voittamiseen tarvittavaa henkistä lujuutta.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!

– Tämä voitto antoi uskoa siihen, että omat kyvyt riittävät myös kansainvälisiin kisoihin.

Samaa mieltä oli SM-kisojen jälkeen myös Ruposen valmentaja Timo Lampen.

– Niina on löytänyt sellaisen ottelukovuuden, jota tarvitaan arvokisa-areenoilla. Hänellä on selkeästi mahdollisuus menestyä myös EM- ja MM-tasoilla.

Lue lisää Niina Ruposen SM-kisojen jälkitunnelmista 19.7.2017 ilmestyneestä numerostamme: https://kangasalansanomat.fi/ksdigi

Päivitetty 21.7.2017 klo 11:00: Ensi vaiheessa saatu tieto oli, että Niina Ruponen on valittu EM-kisoihin. Kyseessä oli kuitenkin valinta maajoukkueeseen. Lajiliitto julkistaa EM-kisavalinnat lähipäivinä.

Kommentoi / Keskustele aiheesta
Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
~
Takaisin ylös