Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Niina Ruponen maajoukkueeseen

Kangasalalainen thainyrkkeilijä Niina Ruponen on valittu nyt ensimmäistä kertaa lajiliiton maajoukkueeseen. Ruponen odottaa myös tietoa mahdollisesta valinnasta EM-kisoihin, jotka järjestetään Pariisissa lokakuun 14.–21. päivinä.

Uutiset - 21.7.2017 kello 8.45
Kangasalan Sanomat
Niina Ruponen maajoukkueeseen
Thainyrkkeilijä Niina Ruposen tuore SM-kulta vei hänet myös lajiliiton maajoukkueeseen. Valmentaja Timo Lampen uskoo, että Ruposella on hyvät mahdollisuudet päästä mukaan syksyn EM-kisoihin.

Tamperelaista MMA Team 300 -seuraa edustavalla Ruposella on nyt mahdollisuus päästä mukaan kansainvälisiin arvokisoihin. Valintaa maajoukkueeseen pohjusti heinäkuussa saavutettu SM-kulta, joka oli Ruposelle ensimmäinen mestaruus. SM-hopeaa ja -pronssia on tullut jo aiempina vuosina.

Ruponen arvioi SM-kisojen jälkeen, että hän on saanut viime aikoina lisää voittamiseen tarvittavaa henkistä lujuutta.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Sanomalehtiviikko 28.1.–1.2.2019

– Tämä voitto antoi uskoa siihen, että omat kyvyt riittävät myös kansainvälisiin kisoihin.

Samaa mieltä oli SM-kisojen jälkeen myös Ruposen valmentaja Timo Lampen.

– Niina on löytänyt sellaisen ottelukovuuden, jota tarvitaan arvokisa-areenoilla. Hänellä on selkeästi mahdollisuus menestyä myös EM- ja MM-tasoilla.

Lue lisää Niina Ruposen SM-kisojen jälkitunnelmista 19.7.2017 ilmestyneestä numerostamme: https://kangasalansanomat.fi/ksdigi

Päivitetty 21.7.2017 klo 11:00: Ensi vaiheessa saatu tieto oli, että Niina Ruponen on valittu EM-kisoihin. Kyseessä oli kuitenkin valinta maajoukkueeseen. Lajiliitto julkistaa EM-kisavalinnat lähipäivinä.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

Sanomalehtiviikko 28.1.–1.2.2019
~
Takaisin ylös