Koti Uutiset Nikkarit nurin, niin myös Hokkarit

  Nikkarit nurin, niin myös Hokkarit

  0
  Nikkarit meni nurin Eaglesin kyydissä. Riihimäen Andreis Kostjukovs hakee vauhtia jään pinnasta, tilannetta seuraa kotkapaitojen Tuomo Saloranta.

  Kaksi peliä, kaksi arvokasta voittoa. Mitäpä siinä päävalmentaja voi muuta tehdä, kuin yrittää peitellä tyytyväisyyttään omiensa esityksiin.
  – Ei missään nimessä vielä parasta peliä meiltä, mietti Eagles-luotsi Arto Leino sunnuntaisen taiston tauottua.
  – Kun saadaan lisää pelejä ja treenejä alle, niin me ollaan joukkue jota on vaikea voittaa.

  Leino painottaa, että kotkapaitojen joukkuehenki on hyvä ja kemiat muutenkin kunnossa. Se näkyy onnistumisina kaukalossa. Sarjastartissa koettu kolmen pelin mittainen tappioputki on ollutta ja mennyttä.
  – Nyt pystymme tällaisella pikkuisen epävarmallakin kiekkokontrollipelillä tekemään tarvittavat maalit sekä puolustamaan kaverin ulos paikoista.
  Kun joukkue voittaa kaksi peräkkäistä matsia yhteismaalein 7–1, ovat kaikki onnistujia.

  Pyydettäessä Leino nostaa esiin puolustuspään sekä maalivahdit Antti-Jussi Harjulan ja Niklas Myllysen, jotka urakoivat viikonlopun puoliksi.
  Erityismaininnan saa myös Joni Rautiola, joka viikonvaihteen kummassakin pelissä tuikkasi tärkeän avausmaalin.
  Rautiolan pelityyli kaukalossa on kuin yhdistelmä taskuraketista ja sähikäisestä, luistimet liikkuvat liukkaasti.
  Lauantainen selkeä voitto Hokkareista oli maukas revanssi neljän viikon takaiselle avauskierroksen konttaukselle hämeenkyröläisiä vastaan. Maaliseppoja olivat Rautiolan lisäksi Teemut Kraneis (2+1) ja Rantanen (1+1).
  Sunnuntaina ajoittain kovaa taklauspeliä esittänyt Riihimäen Nikkarit kaatui Rautiolan ja Miika Salon osumilla, unohtamatta Eaglesin tehomiestä Antti Jyrkkää (1+1), joka vietti pyhänä 23-vuotissynttäreitään.
  Eaglesin matka kohti kakkosdivisioonan 2-lohkon kärkeä jatkuu ensi lauantaina Valkeakoskella. Siellä vastaan asettuu paikallinen Kiekko-Ahma, jolla ei ole vielä yhtään kolmen pisteen voittoa.

  Kisa-Eagles–Hokkarit 4–0
  (2–0, 1–0, 1–0)

  Kisa-Eagles–Nikkarit 3–1
  (1–0, 2–1, 0–0)

  Kommentoi

  Kirjoita kommenttisi
  Kirjoita nimesi tähän