Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Nokkakolari Kisarannassa

Uutiset - 6.10.2015 kello 8.20

Kisarannantiellä tapahtui kahden henkilöauton nokkakolari sunnuntaina puoli kahdeksalta illalla.
Naisautoilija tuli autollaan Mobilian suunnasta kohti Sahalahdentietä, ja mieskuljettaja ajoi Sahalahdentien suunnasta kohti Mobiliaa.
Naisen auto ajautui vastaantulevien kaistalle ja päin vastaantulevaa autoa Kisarannantien ja Sarsankujan risteyksen kohdalla.
Molemmat autot vaurioituivat pahoin. Naista epäillään törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisen lisäksi törkeästä rattijuopumuksesta alkometripuhalluksen osoitettua 0.87 mg/l:n lukemia.
Kuljettajat eivät loukkaantuneet vakavasti. Kumpaakaan ei tarvinnut viedä jatkotarkastukseen

Poliisi pysäytti lauantaina Kangasalla kaksi rattijuoppoa.
Hätäkeskukseen tuli puoli kahdeksan aikaan illalla ilmoitus epäillystä rattijuopumuksesta Savontiellä.
Paikkakuntalainen nuorimies puhalsi lukeman 0,75 mg/l.
Poliisipartio pysäytti kahdeksan aikaan illalla henkilöauton Sahalahdentiellä. Kuljettajana oli paikkakuntalainen mies. Tarkkuusalkometrikokeen tulos oli 0,68 mg/l.

Poliisipartio pysäytti viime keskiviikkona iltapäivällä Reumantiellä henkilöauton. Ilmeni, että mieskuljettaja oli alkoholin vaikutuksen alainen.
Tarkkuusalkometrikokeessa saatiin tulos 0.61 mg/l.
Henkilöautoa kuljettanut nainen puhallutettiin Ruutanantiellä maanantaina yhdentoista aikaan illalla. Alkometri osoitti lukemaa 1.37 mg/l.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös