Nordean Kangasalan konttori sulkee ovensa toukokuun lopussa

2
Nordean Kangasalan konttori suljetaan toukokuun lopussa.

Nordean Kangasalan konttori suljetaan 31. toukokuuta. Toukokuun loppuun asti Kangasalan konttori on avoinna maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin kello 10–16.30 ja tarjoaa asiakkaille digineuvontaa.

Nordean Tampereen toimipaikan johtaja Tomi Tulosen mukaan sekä asiakkaiden pankkipalveluiden tarpeet että asiointitavat ovat muuttuneet viime vuosina voimakkaasti. Päivittäiset pankkiasiat hoidetaan pääasiassa omatoimisesti verkon, puhelimen ja maksukorttien avulla.

– Viimeisen vuoden aikana verkon tai puhelimen kautta käydyt tapaamiset ovat lisänneet suosiotaan valtavasti. Pankkipalveluiden kehitys kohdistuu tällä hetkellä koko toimialalla vahvasti digitaalisten palveluiden tarjonnan lisäämiseen ja uudenlaisten palveluiden kehitykseen, kertoo Tulonen.

Tulosen mukaan pankkitunnuksista on tullut tärkeä avain monien yhteiskunnan palveluiden käyttöön. Pankkiasioinnin lisäksi esimerkiksi Verohallinnon ja Kelan palvelut ovat helposti ja nopeasti saatavilla ympäri vuorokauden internetin välityksellä.

– Toivotamme asiakkaamme tervetulleiksi tapaamaan meitä ja käymään läpi sekä päivittäisten raha-asioiden hoitoon että muihinkin tarpeisiin liittyviä kysymyksiä. Tarjoamme konttoreissa opastusta sähköisten asiointikanavien ja pankkitunnusten käytössä. Haluamme tukea kaikkia asiakkaitamme digitaalisen yhteiskunnan hyödyntämisessä ja löytää kullekin asiakkaalle sopivimmat palvelut ja asiointitavat, Tulonen sanoo.

2 kommenttia

  1. Surkea pankki, tänään suljin tilin, säästötilit, kortin ja verkkopankin. 11-vuotias asiakkuus päättyi, Pirkkalastakin konttori lähtee samoihin aikoihin. Surkeaa! Ilmainen check-in-asiakkuuden tarjoama pankkipaketti sekin päättyy kun täytän 29.

    Ei kiinnosta maksaa 7,50 euroa siitä, että saan jatkaa verkkopankin käyttöä, kuten tähänkin asti jo 11 vuotta. S-pankkiin avasin tilin kuun alussa – hyvin toimii. Pankki auki Prismassa, vaikka lauantaina, tilille voi tallettaa rahaa ilmaiseksi kaupan kassalla ym.

    Ei ole hintaa, ei tarvitse luopua verkkopankista, eikä varsinkaan tunnusluvuista paperisena.

    Näkemiin Nordea!

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.