Nordean kassapalvelut loppuvat maaliskuussa

0
Vanhaan Nordean kiinteistöön tulee seurakunnan uusi virastotalo. Pääsisäänkäynnin päälle suunnitellaan katosta. Kuva: Kangasalan Sanomien arkisto
Kangasalan Nordeassa ei käsitellä enää lainkaan rahaa 14.3. lähtien. Konttorinjohtaja Tarja Saarinen kertoo, että käteispalvelut loppuvat samalla myös Sastamalassa ja Valkeakoskella.

Käteiskonttorit toimivat jatkossa Tampereen Hämeenkadulla, Hämeenlinnassa, Porissa ja Nokialla.
– Käteisen nostaminen ja laskujen maksaminen kassalla ovat vähentyneet hyvin paljon, Saarinen toteaa.
Muutos ei vähennä Kangasalan konttorin henkilökuntaa. Jatkossa työntekijät keskittyvät kuitenkin toisenlaisiin tehtäviin, kuten lainaneuvotteluihin ja asiakkaiden varallisuudenhoitoon.

Saarisen mukaan asiakkaiden opastaminen uusien palveluiden, kuten mobiilipankin käyttöön tai käteisnostoon vaihtoehtoisista paikoista, ovat jatkossa tärkeä osa henkilöstön työtä.
– Monilla asiakkaillamme on jo kortti, mutta he eivät ole vielä käyttäneet sitä. Nyt muutoksen myötä me autamme ja neuvomme niin paljon kuin on tarpeellista.
Nordean kortilla on mahdollista nostaa rahaa K-kauppojen, Tokmannien ja R-kioskien kassoilta. Rahaa voi tilata myös vakuutettuna lähetyksenä omaan lähipostiin.
– Lentolan Prismassa on lisäksi talletusautomaatti, jonne voi viedä vaikka säästöpossun. Rahat näkyvät heti tilillä.

Nordean väki tiedottaa parhaillaan asiakkaitaan henkilökohtaisesti muutoksesta. Myös yritysasiakkaisiin on oltu yhteydessä. Saarinen on itsekin istunut asiakaspalvelutiskin takana vastaamassa asiakkaiden kyselyihin.
– Ne ovat olleet hyviä keskusteluita. Kenenkään kanssa ei ole vielä tullut eteen sellaista tilannetta, etteikö olisi löydetty ratkaisua muutoksen mukanaan tuomiin asioihin.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.