Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Nuori ja nälkäinen rullakiekkojoukkue nousi SM-liigaan

Tiivis kaveriporukka, joukko entisiä ja nykyisiä jääkiekkojoukkue Kisa-Eaglesin pelaajia, aloitti rullakiekon pelaamisen jääkiekkoa tukevana kesäharjoitteluna viitisen vuotta sitten. Peli vei mennessään, joukkue kasvoi ja CSKA Mordor alkoi dominoida paikallista rullakiekkosarjaa. Kesäkuntoilusta alkanut pelaaminen on muuttunut tavoitteelliseksi urheiluksi, etenkin nyt kun joukkue pääsi SM-liigaan.

Uutiset - 1.6.2016 kello 15.52
Kangasalan Sanomat
Nuori ja nälkäinen rullakiekkojoukkue nousi SM-liigaan
Ville Virta, Jerry Markkula ja Jesse Mattila ovat pelanneet aiemmin yhdessä jääkiekkoa, mutta nyt rullakiekko on miesten päälaji.

Joukkueen aloittaessa pelaajia oli noin seitsemän. Tällä hetkellä edustus- ja kakkosjoukkueessa on yhteensä noin 30 pelaajaa, jotka ovat 20-25-vuotiaista. Joukkueen perustaja, manageri ja pelaajavalmentaja Ville Virta sekä alusta asti mukana olleet Jerry Markkula ja Jesse Mattila vetävät yhdessä treenejä.

– Liigassa meillä on vastassa erittäin kokeneita joukkueita sekä ihan ammattiurheilijoita, kuten jääkiekon SM- ja KHL  -pelaajia. Olemme ehdottomasti liigan nuorin joukkue, mutta se on myös vahvuutemme. Meillä on nuoruuden intoa, haluamme kehittyä ja voittaa, miehet kertovat.

Kuusi ensimmäistä liigapeliä ovat olleet tiukkoja taisteluja. Saldona on neljä tappiota, yksi jatkoaikatappio ja yksi voitto. Voitto maistui erityisen makealta, sillä joukkue kukisti hallitsevan suomenmestarin Vuorelan Veikot. Lauantaina suomenmestari tulee hakemaan revanssia tulokkaista, CSKA Mordor vs Vuorelan Veikot, Hakametsä kakkosessa klo 18.

 

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös