Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Nuorilta toivotaan videokommentteja teemasta päihteet

Kangasalalaisille ja pälkäneläisille 13–17-vuotiaille nuorille on julistettu videokilpailu, jonka aiheena on Päihteet – nuoret ja vanhat. Aihetta ei ole haluttu rajata tämän tarkemmin, jotta ajatustyö ja mielikuvitus pääsevät liikkeelle. – Kilpailuun voi osallistua yksin, kavereiden, ryhmän, joukkueen tai vaikka luokan kanssa, kunnan vapaa-aikaohjaaja Matti Heinämäki kertoo. – Odotan kovasti, miten nuoret suhtautuvat tähän teemaan. Heidän näkökulmansa voi olla aivan toisenlainen kuin meidän aikuisten, hän jatkaa.

Uutiset - 28.9.2016 kello 12.23
Kangasalan Sanomat
Nuorilta toivotaan videokommentteja teemasta päihteet

Videon pituus on 1–5 minuuttia, ja valmiit teokset pitää lähettää sähköpostilla osoitteeseen nuoriso@kangasala.fi. Kilpailuaika on 3.– 26.10.
Videoita arvioi sekä esiraati että suuri yleisö. Ehkäisevän päihdetyön työryhmästä kootun raadin valitsema parhaimmisto, 3–5 videota, laitetaan tykättäväksi nettiin viikolla 45, ja voittaja julistetaan seuraavalla viikolla. Raadilla on lopullinen päätösvalta.

Kilpailun voittosumma ei ole ihan vaatimaton. Voittaja saa 300 euron arvosta lahjakortteja valitsemiinsa liikkeisiin tai toimintaan.

Kilpailua sponsoroi kunnan ja seurakunnan erityisnuorisotyö sekä Kangasalan ja Pälkäneen ehkäisevän päihdetyön työryhmä.
Ehkäisevän päihdetyön valtakunnallista viikkoa vietetään 7.–13.11.

Lisätietoja facebook.com/videokilpailu

Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
~
Takaisin ylös