Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Nyhtökaura saapui hyllyyn

Kotimainen kasviproteiinikeksintö nyhtökaura on ollut runsaasti julkisuudessa jo ennen sen päätymistä kauppoihin. Kaurasta, herneistä ja härkäpavuista valmistettu tuote on rantautunut nyt myös Kangasalle.

Uutiset - 17.5.2016 kello 9.51
Kangasalan Sanomat
Nyhtökaura saapui hyllyyn
Nyhtökaura on kotimainen keksintö.Runsasproteiininen tuote valmistetaan kaurasta ja palkokasveista.

Ensimmäinen erä nyhtökauraa saapui kirkonkylän K-Supermarketiin perjantaina. Kauppias Hannu Lantta on tyytyväinen, että tuote on saatu valikoimiin. Nyhtökauran paikallista suosiota mies ei uskalla vielä arvioida.

- Minulta ei ole aiemmin kyselty tuotteesta, mutta onhan nyhtökauralla ollut kova hypetys tiedotusvälineissä, Lantta toteaa.

Lauantaina tuote saapui myös Prisma Kangasalan hyllyyn, missä sitä on jo kaivattukin.

- Asiakkaiden kiinnostus nyhtökauratuotteita kohtaan on jo etukäteen ollut poikkeuksellisen voimakasta, valikoimajohtaja Antti Oksa S-ryhmästä kertoo.

Oksa uskoo, että tuotteen suosio voi johtaa hyllyjen nopeaan tyhjenemiseen.

- On hyvin mahdollista, että tuotteet pääsevät loppumaan kesken paikoitellen ehkä nopeastikin.

Keskusliikkeet jakavat tuotetta ensin isoihin myymälöihin. Kun tuotantomäärä kasvaa, paketteja nähtäneen muissakin kaupoissa.

-Ottaisimme nyhtökauraa mielellämme, mutta sitä ei tällä hetkellä riitä kaikille halukkaille, marketpäällikkö Pirjo Koivisto S-marketista kertoo.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös