Nysse siirtyi tänään talvikauden liikennöintiin – katso muutokset Kangasalan linjoille

2
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
KS: Arkisto

Tampereen seudun joukkoliikenteen, Nyssen, talvikausi alkoi tänään maanantaina. Talviajan aikataulut ovat voimassa 4.6.2023 asti. Talvikauteen siirtyminen tarkoittaa joitakin muutoksia Kangasalle liikennöiviin linjoihin. Päätökset linjamuutoksista on tehty Tampereen…


Tämä sisältö on vain Kangasalan Sanomien tilaajille

Jos olet tilaaja, saat sisällön käyttöösi kirjautumalla sisään. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, rekisteröi tunnuksesi tästä.

TilaaKirjaudu

2 kommenttia

  1. Tyttäremme aloitti tänään 6. luokan suoraman koulussa. Asumme asemalla ja koulukyyti on hoitunut linja-autolla. Puolituntia pysäkillä odoteltuaan tytär soitti ja kertoi ettei koulun pysäkiltä kulje linja autoja kotiin päin. Siinä asiaa selvitellessä totuus paljastui: 70c kulkee kirkonkylän kautta. Ensin siis kävely suoraman pysäkille, noin puolentunnin odotus, bussimatka 26min ja kahden kilometrin kävely kotiin. Eli jos pääsee yhdeltä, niin kotimatka kestää 1h 25min! Aika pitkä aika, reilu 5 km. matkasta! Kaikki tämä tuli yllätyksenä, kuvittelin että linja muutokset koskivat vain kesää. Tarkoittaako tämä että jos Asemalta haluaa Tampereelle niin silloinkin pitää kiertää kirkonkylän kautta?

  2. Linja 46 kulkeen näemmä vain satunnaisesti, pitää olla valmistautunut siihen että edessä on koulupäivän jälkeen 13km kävely, tai että aamulla bussia ei tulekkaan.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.