Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Nyt bussimatkan voi maksaa mobiilikertalipulla

Mobiilikertalippu tulee käyttöön Tampereen seudun joukkoliikenteessä tänään torstaina.

Uutiset - 31.1.2019 kello 9.51
Kangasalan Sanomat
Nyt bussimatkan voi maksaa mobiilikertalipulla
Nysse Mobiilli -sovelluksen voi ladata tästä päivästä lähtien Googlen Play-kaupasta ja App Store -sovelluskaupasta

Mobiililippujen hinnat ovat aikuisten ja nuorten osalta edullisemmat kuin käteisellä maksettavan kertalipun hinnat. Aikuisen kahden vyöhykkeen mobiilikertalipun hinta on kolmea euroa (tavallinen kertalippu 3,50 €), ja lisäksi mobiilikertalippuun tulee edullinen nuorten ikäryhmä.

Myöhemmin mobiilii täydentyy muilla lipputuotteita. Mobiililipun voi ostaa Nysse Mobiili -sovelluksella, jonka voi ladata ilmaiseksi Googlen Play-kaupasta ja App Store -sovelluskaupasta

Lippu maksetaan Nysse Mobiiliin lisättävällä maksukortilla. Lippu näytetään linja-autossa uuden mallisen matkakortinlukijan alaosassa olevaan QR-koodin lukijaan. Jos autossa ei vielä ole uuden mallista lukijaa, kuljettaja tarkistaa lipun.

Mobiilikertaliput sisältävät tunnin vaihtoajan toisin kuin normaali kertalippu, jossa vaihtoaika määräytyy ostettujen vyöhykkeiden määrän mukaan.

Mobiilikertalipun hinnat löytyvät hinnastosta.

Lisätietoa mobiilikertalipusta, hinnoista, käytön aloituksesta, lipun ostamisesta ja käyttämisestä saa Nysse Mobiilin ohjesivulta.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös