Odotus palkittiin upealla ilotulituksella

0
Kangasalla uudenvuoden vastaanotto alkoi jo iltakuudelta, mikä houkutteli keskustaan paljon lapsiperheitä. Tähtisadetikkujen säkenöinti pohjusti näyttävää ilotulitusta, joka käynnisti Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden Kangasalla.

Aika monelta taisivat jäädä uudenvuodenaaton torijuhlan viralliset puheet kuulematta, sillä Kangasalan keskustaan johtavat tiet ruuhkautuivat h-hetken kynnyksellä lähes paikallaan seisovien autojen jonoiksi.

Juhlallisuuksiin ajoissa saapuneista enemmistö hakeutui odottelemaan ilotulituksen alkamista torin sijasta lähelle rakettien ampumispaikkaa, uimahallin pysäköintialuetta. Jos et ehtinyt tai päässyt paikalle, katso ilotulitus videolta http://kangasalansanomat.fi/boksi/watch/McDmdQI_uZA

Tilaisuus käynnisti Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden vieton Kangasalla vuoden virallisen Yhdessä-teeman mukaisesti – ihmisiä oli paikalla sadoittain. Joukossa oli paljon lapsiperheitä, jotka kiittelivät perheystävällistä juhla-aikaa ja katsojaystävällistä säätä.

Kunnanhallituksen puheenjohtaja Heikki Lyytinen listasi puheessaan asioita, jotka kuvastavat Kangasalan elinvoimaisuutta ja myönteistä kehitysvirettä.

– Meillä menee suhteellisen hyvin, ja olemme rakentamassa Kangasalasta todella vetovoimaista seutukaupunkia Tampereen kylkeen. Kangasalalaisten menestys näkyy monella tavalla niin yrityselämän, kulttuurin kuin urheilunkin kautta, totesi Lyytinen.

Kangasalan Seudun Osuuspankin toimitusjohtaja Mika Kivimäki puhui paitsi taloudesta, myös vapaaehtoistyön merkityksestä.

– Tarvitsemme yhteiskunnassamme lisää hyviä tekoja. OP Ryhmä on halunnut antaa 100-vuotiaalle Suomelle lahjan, jota rahalla ei voi saada: 100 vuotta vapaaehtoistyötä. Työntekijämme voivat käyttää päivän vapaaehtoistyöhön valitsemassaan kohteessa, tehden hyvää suoraan ihmiseltä ihmiselle.

Kivimäki kehotti kuulijoitaan tutustumaan OP Ryhmän vasta avattuun vapaaehtoistoiminnan verkkokotiin osoitteessa hiiop100.fi. Sieltä itse kukin voi löytää itselleen sopivan tavan toimia vapaaehtoisena ja sinne voi myös ilmoittaa uusista kohteista.

Uudenvuoden vastaanoton ilotulituksineen järjestivät Kangasalan kunta ja Kangasalan Seudun Osuuspankki.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.