Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Odotus palkittiin upealla ilotulituksella

Aika monelta taisivat jäädä uudenvuodenaaton torijuhlan viralliset puheet kuulematta, sillä Kangasalan keskustaan johtavat tiet ruuhkautuivat h-hetken kynnyksellä lähes paikallaan seisovien autojen jonoiksi.

Uutiset - 2.1.2017 kello 10.14
Kangasalan Sanomat
Odotus palkittiin upealla ilotulituksella
Kangasalla uudenvuoden vastaanotto alkoi jo iltakuudelta, mikä houkutteli keskustaan paljon lapsiperheitä. Tähtisadetikkujen säkenöinti pohjusti näyttävää ilotulitusta, joka käynnisti Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden Kangasalla.

Juhlallisuuksiin ajoissa saapuneista enemmistö hakeutui odottelemaan ilotulituksen alkamista torin sijasta lähelle rakettien ampumispaikkaa, uimahallin pysäköintialuetta. Jos et ehtinyt tai päässyt paikalle, katso ilotulitus videolta http://kangasalansanomat.fi/boksi/watch/McDmdQI_uZA

Tilaisuus käynnisti Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden vieton Kangasalla vuoden virallisen Yhdessä-teeman mukaisesti – ihmisiä oli paikalla sadoittain. Joukossa oli paljon lapsiperheitä, jotka kiittelivät perheystävällistä juhla-aikaa ja katsojaystävällistä säätä.

Kunnanhallituksen puheenjohtaja Heikki Lyytinen listasi puheessaan asioita, jotka kuvastavat Kangasalan elinvoimaisuutta ja myönteistä kehitysvirettä.

– Meillä menee suhteellisen hyvin, ja olemme rakentamassa Kangasalasta todella vetovoimaista seutukaupunkia Tampereen kylkeen. Kangasalalaisten menestys näkyy monella tavalla niin yrityselämän, kulttuurin kuin urheilunkin kautta, totesi Lyytinen.

Kangasalan Seudun Osuuspankin toimitusjohtaja Mika Kivimäki puhui paitsi taloudesta, myös vapaaehtoistyön merkityksestä.

– Tarvitsemme yhteiskunnassamme lisää hyviä tekoja. OP Ryhmä on halunnut antaa 100-vuotiaalle Suomelle lahjan, jota rahalla ei voi saada: 100 vuotta vapaaehtoistyötä. Työntekijämme voivat käyttää päivän vapaaehtoistyöhön valitsemassaan kohteessa, tehden hyvää suoraan ihmiseltä ihmiselle.

Kivimäki kehotti kuulijoitaan tutustumaan OP Ryhmän vasta avattuun vapaaehtoistoiminnan verkkokotiin osoitteessa hiiop100.fi. Sieltä itse kukin voi löytää itselleen sopivan tavan toimia vapaaehtoisena ja sinne voi myös ilmoittaa uusista kohteista.

Uudenvuoden vastaanoton ilotulituksineen järjestivät Kangasalan kunta ja Kangasalan Seudun Osuuspankki.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös