Täsmennys: Pysäköintihallin tilanteesta on kaksi erilaista näkemystä

3
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Kuohunparkin ja Kuohunlähteen yhteiselo on ainakin toistaiseksi katkolla. Ratkaisua pysäköintikiistaan odotellaan helmikuun puolella.
Kuohunparkin ja Kuohunlähteen yhteiselo on ainakin toistaiseksi katkolla. Ratkaisua pysäköintikiistaan odotellaan helmikuun puolella.

Kangasalan Parkki Oy tahtoo selventää Kangasalan Sanomissa (20.1.2021) julkaistun uutisen taustaa. Uutisessa kerrottiin, että Kangasalan Parkki Oy olisi irtisanonut Asunto Oy Kangasalan Kuohunlähteen pysäköintipaikat Kangasalan Parkki Oy:n omistamasta ja hallinnoimasta…


Tämä sisältö on vain Kangasalan Sanomien tilaajille

Jos olet tilaaja, saat sisällön käyttöösi kirjautumalla sisään. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, rekisteröi tunnuksesi tästä.

TilaaKirjaudu

3 kommenttia

 1. Eiköhän tällaiset asiat ole isännöitsijän tehtäviä taloyhtiössä. Taloyhtiön hallitus tosin antaa ”työrukkaselleen” tehtävät, mutta on isännöitsijöitä, jotka ottavat taloyhtiössä omavaltaisesti vallan ja mokailusta vastaa taloyhtiön hallitus. Taloyhtiön kannattaakin tarkkaan miettiä, kenelle antaa valtuudet hoitaa taloyhtiön asioita.

 2. Eiköhän tässä ole parkkiyhtiön puolesta joku väärinkäsitys. Miten täysin ulkopuolinen taloyhtiö olisi voinut myöntää kulkuoikeudet halliin ilman parkkiyhtiön myötävaikutusta?

  Yleisemmin ottaen parkkiyhtiön kannattaisi markkinoida tuotettaan paremmin ja vuokrata paikkoja keskustan yrittäjille (järkevällä) kiinteällä kuukausimaksulla. Myös kaupungin toimijoilla voisi olla tarvetta pistokepaikoille säältä suojassa.

  Nyt olisi hyvä aika tutkia hinnoittelumalleja ja saada tyhjä tila tuottamaan, kun kapasiteettia on tyhjillään (ei juuri lainkaan käyttäjiä). Tuskin halli heti täyttyy kun koronarajoitukset poistuistuvat. Kuukauden irtisanomisajalla saa kiinteiden sopimusten puolelta tilaa lyhytaikaisasiakkaille sitten kun tarvitsee.

 3. Toivoisin oikaisuun hiukan tarkennusta. Mitä tarkoittaa ”Kangasalan Parkki Oy on kehottanut Asunto Oy Kangasalan Kuohunlähdettä lopettamaan menettelyn, missä se on oikeudettomasti antanut vuokralle pysäköintipaikkoja asukkailleen Kangasalan Parkki Oy:n omistaman ja hallinnoiman parkkihallin tiloista.”

  Esimerkiksi, jos Kuohunlähde ei hallinnoi parkkihallia, miten Kuohunlähde on tähänkään asti voniut antaa parkkipaikkoja asukkailleen? Entä miten Kangasalan Parkki on voinut tähän asti vastaanottaa maksuja pysäköinnistä ilman mitään sopimusta? Eikö jo maksuyhteystietojen antaminen muodosta vähintään suullisen sopimuksen?

  Koska asiasta on tullut tällä tavalla julkinen, olisi kohtuullista kirjoittaa asiasta vielä yksi juttu, koska tämä ”oikaisu” herättää vain enemmän kysymyksiä.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.