Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Olipa hyvä matsi!

Tampereen kevään jääkiekkobuumi heijastuu Kangasallekin. Pikkolan jäähalli oli lauantaina lähes täynnä Special Hockey Kangasalan (SHK) hyväntekeväisyystapahtumassa.

Uutiset - 1.4.2017 kello 21.10
Jouni Valkeeniemi
Olipa hyvä matsi!
Olipa hyvä matsi, tuumivat Raimo Helminen ja Miska Jaatinen ottelun päätyttyä.

Kiekkoiluiltapäivän pääherkkua oli SHK:n ja Erikoismiesten välinen ottelu. Jälkimmäistä ryhmää tähdittivät jääkiekon ystäville tutut nimet Raimo Helminen, Ville Nieminen, Timo Peltomaa ja Jukka Piirinen.

Ottelu päättyi SHK:n hyväksi noin 5-3, mutta lopputulosta merkittävämpää oli jäällä nähty ilo ja pelaamisen riemu. Samassa kaukalossa suomalaisten tähtien kanssa on kokemus, joka ei nuorilta kiekkoilijoilta ihan äkkiä unohdu.

- Pojat olivat ihan täpinöissään. Tätä tapahtumaa on odotettu, kuvaili SHK:n puuhamies Jussi Salminen tunnelmia ottelun jälkeen.

Tapahtumalla kerättiin varoja SHK:n ensimmäistä pelireissua varten. Viime vuonna perustettu erityislasten ja -nuorten joukkue osallistuu toukokuussa Peurungassa järjestettävään turnaukseen.

 

 

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

1.4.2017 kello 21.48
PaavoIlmoita
Niin hieno tapahtuma! Tehkää tästä perinne! Iso käsi tälle tapahtumalle!
Mahtavaa!
~
Takaisin ylös