Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Paikalliset palvelut keskeisellä paikalla osoitteessa kauppaympyra.fiPaikalliset palvelut keskeisellä paikalla osoitteessa kauppaympyra.fi

Olisiko marttailu syksyn uusi harrastus?

Uutiset - 20.9.2016 kello 13.44
Kangasalan Sanomat
Olisiko marttailu syksyn uusi harrastus?
Kuka voisi vastustaa näin iloista meininkiä? Marttailun asiantuntijat Taina Maria Salmi, Laura Hildén ja Tuija Peltonen.

Kangasalan Martat haluavat hälventää sitä luuloa, että marttatoimintaan lähtevän pitää olla kaiken taitava, ehtoinen emäntä. Syy lähteä mukaan voi olla esimerkiksi se, että haluaa kerran kuussa istahtaa mukavaan seuraan kahvittelemaan ja kuuntelemaan mielenkiintoista alustusta.

IIntensiivisemmästä marttailusta voi mainita esimerkkinä vaikkapa Taitoavainten suorittamisen.

Jos heti liittyy mukaan, ehtii vielä tänä vuonna  liivikutsuille, himmelikurssille, tutustumiskäynnille Saarioisille, pikkujouluihin ja joulumyyjäisiin.

Jäseniä on tällä hetkellä noin kahdeksankymmentä, niin nuoria kuin iäkkäämpiäkin. Kuukausitapaamiset pidetään pääsääntöisesti seurakunnan Kahvila Seurahuoneella, joka sijaitsee keskustassa.

Seuraava marttailta on maanantaina 10.10. kello 18 Taitokeskus Kangasalan tiloissa, Ainontie 6. Martat osallistuvat silloin himmelikurssille.

Lähetä tekstari!
Kommentoi / Keskustele aiheesta
Lähetä tekstari!
~
Takaisin ylös