Olli Mustonen, Heikki Silvennoinen ja Seela Sella tähdittävät Kangasala-talon kevättä

0
Silvennoinen, Försti, Hela & Band esiintyvät keväällä Kangasala-talossa. Johanna Försti (vas.), Heikki Hela (kesk-) ja Heikki Silvennoinen (oik.) kiersivät yhdessä jo keväällä 2018 ja palaavat nyt samalla kokoonpanolla Kangasalle, Silvennoisen kotikaupunkiin.
Silvennoinen, Försti, Hela & Band esiintyvät keväällä Kangasala-talossa. Johanna Försti (vas.), Heikki Hela (kesk-) ja Heikki Silvennoinen (oik.) kiersivät yhdessä jo keväällä 2018 ja palaavat nyt samalla kokoonpanolla Kangasalle, Silvennoisen kotikaupunkiin.

Kangasala-talon kevään ohjelmisto on tuo lavalle kansainvälisiä tähtiä ja kotimaisia konkareita. Kevään monipuolinen ohjelmisto on julkistettu ja liputkin ovat jo myynnissä. Uutta on K-Kinon Tammitorstait valkokankaalla -sarja.

Kevätkaudella Kangasala-talossa konsertoivat muiden muassa kansainvälisesti arvostettu pianisti Olli Mustonen, tangon taitajaat Essi Luttinen ja Martin Alvarado.

Monipuolisuudesta kertoo se, että lavalle nousevat niin Arja Koriseva, Ritva Oksanen kuin Diandra, Pelle Miljoona Rockers ja Costello Hautamäkikin.

Helmikuussa Suomalainen Barokkiorkesteri esittää Rakkauden puutarha -barokkioopperan. Tampere Filharmonian muusikoista koostuvan The Dumb Stuff Bandin sulattelee konsertissaan jäitä solisteina Johanna Försti ja Mikko Leppilampi.

Försti matkaa Kangasalle myös toisessa kokoonpanossa. Silvennoinen, Försti, Hela & Band keikkailee huhtikuussa Silvennoisen kotikulmilla.

Teatteria ja koomiikkaa

Seela Sella tuo Ihan Seelana -esityksensä helmikuussa Kangasalle, missä hän on myös joskus asunut. Perhe asui Kangasalan asemalla, kun Seela Sella oli vielä koululainen.

– Kevään ohjelmisto on helposti lähestyttävä, mutta kunnianhimoinen. On myös hauskaa saada ensimmäistä kertaa lasten kokoillan teatteriesitys tarjolle, kertoo Kangasala-talon toimitusjohtaja Timo Kotilainen.

Jussi Nikkilän ohjaama Jules Vernen klassikko Maailman ympäri 80 päivässä on ratkiriemukas ja vauhdikas tämän päivän tulkinta Phileas Foggin ja kumppaneiden seikkailusta.

Lavalle kipuavat myös stand up -koomikot Mikko Vaismaa ja Anitta Ahonen omilla esityksillään, maalaislääkäri Tapani Kiminkinen musiikkipitoisessa näytelmässä Sydän puhdasta kultaa sekä Tommy Hellsten ja Tommi Kalenius Kosketus-kiertueen esityksessä.

Uusi Tammitorstait valkokankaalla -sarja käynnistää kevätkauden tuomalla K-Kinoon filmatisoinnit Tshaikovskin musiikkiin pohjautuvasta Pähkinänsärkijä-baletista ja William Shakespearen näytelmästä Talvinen tarina Judi Denchin tähdittämänä sekä impressionismin mestarin Claude Monet´n elämästä ja taiteesta kertovan elokuvan Monet´n lumpeet.

Loppukeväästä saadaan vielä jammailla irkkumusiikin tahdissa, kun Kangasala Irish Festival – The Spring Gathering -festivaali valtaa talon.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.