Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Omaistenpäivässä nautittiin ruuasta, runoudesta, laulusta ja soitosta

Pentorinteen vanhainkodin idyllisellä pihamaalla vallitsi iloinen tunnelma perjantaina 8. kesäkuuta Omaistenpäivän merkeissä. Ohjelmassa oli yhteislaulua, harmonikan soittoa, runonlausuntaa ja luontopolku. Vohvelien ja makkaran paistosta huolehtivat Pentorinteen eläköityneet hoitajat Arja Marttala, Seija Ahonen ja Tuula Kantola. Musiikista vastasivat paikkakuntalaiset Reijo Lehto ja Jorma Rosendahl harmonikoillaan. Luontopolulla astelivat vastaan kuhmalahtelaisen Pia Kirvesojan ponit Ripa ja Viki. Lähihoitaja Satu Niemen jo ennestään tuttu Aapo-koira kävi myös tervehdyskäynnillä. Vanhainkodin asukas Iida Huuhtanen esitti tilaisuudessa omia runojaan. Tilaisuuden lopuksi arpajaisten voittajat saivat palkintonsa, ja juhlaväki lauloi Kesäpäivä Kangasalla -laulun.

Uutiset - 9.7.2018 kello 12.15
Kangasalan Sanomat
Omaistenpäivässä nautittiin ruuasta, runoudesta, laulusta ja soitosta
Tarjoilussa oli avustamassa lähihoitaja Maija Korpi. Vohvelit maistuivat rakennusmies mies Aaro Virtaselle.

Kangasalan kaupungin ainoa vanhainkoti haluaa asettaa asukkaiden viihtyvyyden etusijalle ja huomioida myös omaiset.
Teemapäivän organisoimisesta vastasi vanhustyön erikoisammattitutkintoa suorittanut lähihoitaja Marianne Malkavaara kokoamansa työryhmän kanssa. Myös asukkaat osallistuivat suunnitteluun huhtikuun loppupuolella pidetyssä asukaskokouksessa.
Toteutuksen onnistumisesta vastasi koko henkilökunta esimiestä, keittiöhenkilökuntaa, laitoshuoltajia ja laitosmiehiä myöden.
Tapahtuma toi piristystä asukkaiden ja henkilökunnan arkeen, joten vaivannäkö palkittiin.

Tapahtumasta raportoi järjestelytoimikunta.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös