Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Omakotitalo syttyi kaksi kertaa ja paloi kokonaan

Kieheläntiellä Kaivannossa sijaitseva omakotitalo paloi käyttökelvottomaksi maanantaina. Palo syttyi talossa kaksi kertaa. Poliisi tutkii syttymissyytä.

Uutiset - 2.10.2017 kello 13.56
Kangasalan Sanomat
Omakotitalo syttyi kaksi kertaa ja paloi kokonaan

Talossa tehtiin remonttia, joten siinä ei tällä hetkellä asuttu.

Palokunta sai ensimmäisen kerran hälytyksen paikalle puoli yhden aikaan iltapäivällä.

– Remonttimiehen käsisirkkelin terä oli ilmeisesti hipaissut naulaa ja synnyttänyt kipinän. Kipinä pesiytyi lämpöeristeenä käytettyyn kutterinpuruun ja sytytti lattiapalon sillä aikaa, kun remontoija oli hakemassa lisää tarvikkeita, päivystävä palomestari Kimmo Perolahti kertoo.

Kun remontoija palasi paikalle, talo oli täynnä savua. Hän hälytti apua, ja Kangasalan yksikkö pääsi nopeasti paikalle. Savusukeltajat saivat palavan lattian ja eristepalon sammumaan nopeasti. Toinen yksikkö hoiti savutuuletuksen. Palomestarin mukaan suuren palon vaara oli jo silloin hyvin lähellä. Palokunnan ripeän toiminnan ansiosta vahingot rajoittuivat lähinnä savuvaurioihin.

Remontoija hälytti palokunnan uudelleen paikalle hieman ennen kello kolmea. Talo oli täydessä tulessa ja paloi käyttökelvottomaksi. Pelastuslaitoksen arvion mukaan palo ei syttynyt aiemmasta kohdasta. Poliisi tutkii asiaa.

Tekstiä on päivitetty tiistaina kello 9.

 

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös