Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Omakotitalo tuhoutui palossa – yksi menehtyi

Yksi ihminen kuoli omakotitalon tulipalossa Vatialan Sompiontiellä torstain ja perjantain välisenä yönä. Palokunta onnistui pelastamaan palavasta rakennuksesta lisäksi yhden ihmisen, joka joutui sairaalahoitoon.

Uutiset - 10.11.2017 kello 9.40
Kangasalan Sanomat
Omakotitalo tuhoutui palossa – yksi menehtyi
Yksi ihminen menehtyi rajussa omakotitalon palossa Vatialassa torstain ja perjantain välisenä yönä. Talo tuhoutui lähes kokonaan.

Pelastuslaitos sai hälytyksen torstai-iltana kello 23.02. Kun palokunta saapui paikalle, tuli oli levinnyt jo laajalti koko rakennukseen.

– Palo oli todella raju, ja se oli kehittynyt alkuvaiheessa poikkeuksellisen nopeasti ja voimakkaasti, päivystävä päällikkö Ari Vakkilainen kertoi.

Pelastushenkilöstöllä ei ollut varmaa tietoa talossa olleiden ihmisten lukumäärästä. Koska talon ulkopuolella oli autoja, oli syytä olettaa, että talossa voisi olla useampiakin ihmisiä.

Palomiehet onnistuivat pelastamaan talosta yhden ihmisen aivan viime hetkillä. Pelastajat eivät kuitenkaan pystyneet menemään enää talon sisätiloihin. He löysivät menehtyneen henkilön sen jälkeen, kun palo oli käytännössä sammutettu.

Sammutustyö kesti useita tunteja. Talon sisäosat ja kattorakenteet tuhoutuivat lähes kokonaan. Myös lähelle pysäköidyt kaksi henkilöautoa ja matkailuauto paloivat.

Läheiset talot säästyivät vahingoilta, koska pelastuslaitos pystyi rajaamaan palon nopeasti sammutustöiden alkuvaiheessa.

Pelastuslaitos seuraa tilannetta palopaikalla perjantain aikana. Myös poliisi aloittaa tutkimuksensa palon syystä.

 

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös