Koti Uutiset Omakotitalo tuhoutui palossa – yksi menehtyi

  Omakotitalo tuhoutui palossa – yksi menehtyi

  0
  Yksi ihminen menehtyi rajussa omakotitalon palossa Vatialassa torstain ja perjantain välisenä yönä. Talo tuhoutui lähes kokonaan.

  Yksi ihminen kuoli omakotitalon tulipalossa Vatialan Sompiontiellä torstain ja perjantain välisenä yönä. Palokunta onnistui pelastamaan palavasta rakennuksesta lisäksi yhden ihmisen, joka joutui sairaalahoitoon.

  Pelastuslaitos sai hälytyksen torstai-iltana kello 23.02. Kun palokunta saapui paikalle, tuli oli levinnyt jo laajalti koko rakennukseen.

  – Palo oli todella raju, ja se oli kehittynyt alkuvaiheessa poikkeuksellisen nopeasti ja voimakkaasti, päivystävä päällikkö Ari Vakkilainen kertoi.

  Pelastushenkilöstöllä ei ollut varmaa tietoa talossa olleiden ihmisten lukumäärästä. Koska talon ulkopuolella oli autoja, oli syytä olettaa, että talossa voisi olla useampiakin ihmisiä.

  Palomiehet onnistuivat pelastamaan talosta yhden ihmisen aivan viime hetkillä. Pelastajat eivät kuitenkaan pystyneet menemään enää talon sisätiloihin. He löysivät menehtyneen henkilön sen jälkeen, kun palo oli käytännössä sammutettu.

  Sammutustyö kesti useita tunteja. Talon sisäosat ja kattorakenteet tuhoutuivat lähes kokonaan. Myös lähelle pysäköidyt kaksi henkilöautoa ja matkailuauto paloivat.

  Läheiset talot säästyivät vahingoilta, koska pelastuslaitos pystyi rajaamaan palon nopeasti sammutustöiden alkuvaiheessa.

  Pelastuslaitos seuraa tilannetta palopaikalla perjantain aikana. Myös poliisi aloittaa tutkimuksensa palon syystä.

   

   

  Kommentoi

  Kirjoita kommenttisi
  Kirjoita nimesi tähän