Omppurokin nuoret olivat jo kesälomatunnelmissa – soitto jatkuu tänään iltatapahtumassa

0
Tuomas Ahola ja Matti Järvinen ottivat sumopainimatsin melkein helteisessä kelissä.

Aurinko helli Pikkolan omenapuutarhan järjestetyn Omppurokin iltapäiväosuutta, ja keli oli kuin kuumimpana kesäpäivänä konsanaan.

Nuoret istuskelivat puutarhassa kuuntelemassa Tredu-rekan lavalla esiintyviä Pikkolan koulun poplaulu- ja bändikurssilaisia sekä Kangasalan lukion muusikoita.

Oppilaskunnan puffetissa kylmät juomat näyttivät tekevän kauppansa.

Kassan takana palvelevat Emily Papinsaari ja Iina Ojala kertoivat olevansa jo kesälomatunnelmissa.

– Ihan kivaa, että välillä järjestetään jotain erilaista. Ja kivaa, että täällä on oppilaita esiintymässä, tytöt tuumasivat.

Kesälomatunnelmissa kertoivat olevansa myös nurmikolla istuskelevat Josefiina Rinne, Kiia Lauttanen, Nea Sorvari, Rebekka Linko ja Aino Tuominen.

Lauttanen, Survari ja Linko olivat jo ehtineet käydä esiintymässä ja nauttivat nyt muiden musiikista.

Tapahtumassa oli myös MLL:n järjestämää sumopainia ja kengurunyrkkeilyä. Sumopainimatsin ottaneet 9.-luokkalaiset Matti Järvinen ja Tuomas Ahola totesivat painin olevan hauskaa, mutta varsin hikistä hommaa.

Omppurokissa soitto jatkuu tänään seitsemän aikaan illalla. Iltatapahtumassa lavalle kiipeää muun muassa tuore Voice of Finland -tähti Markus Salo.

* Juttua muokattu 21.5. kello 13. Korjattu nimi Nea Sorvari.

9.-luokkalaisten poplaulu-valinnaisryhmä pääsi esiintymään iltapäivätapahtumassa.
Josefiina Rinne, Kiia Lauttanen, Nea Sorvari, Rebekka Linko ja Aino Tuominen nauttivat kesäisestä kelistä Omppurokin lavan läheisyydessä.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.