Koti Uutiset Onko Kangasala-talossa törmätty huijauslippuihin?

  Onko Kangasala-talossa törmätty huijauslippuihin?

  0

  Kilpailu- ja kuluttajavirasto on jälleen varoittanut ihmisiä lipunmyyntisivusto Viagogosta. Yrityksen sivustolla on muun muassa ollut harhaanjohtavaa tietoa tarjolla olevien lippujen määristä ja hinnoista. Viagogo ei ole tapahtumien virallinen lipunmyyjä, vaan lippujen jälkimarkkinapaikka, jonka kautta kuka tahansa voi myydä eteenpäin ostamansa tapahtumalipun.

  Onko Kangasala-talossa törmätty huijarisivustojen aiheuttamiin ongelmiin, viestintä- ja markkinointipäällikkö Laura Pekkala?

  – Kyllä, muutaman kerran esimerkiksi Hullu Prinssi -esitysten yhteydessä. Muutama henkilö otti asiakaspalveluumme yhteyttä huomattuaan, että netistä ostetussa lipussa on jotain outoa, vaikkapa erikoinen ostajan nimi. Ihmiset halusivat tarkistaa, onko paikka esitykseen kuitenkin olemassa, ja olihan se. Harmittaa kuitenkin kovasti asiakkaiden puolesta, jos he ovat maksaneet lipusta ylihintaa.

  – Kangasala-talossa kyse on ollut yksittäisistä tapauksista, mutta haluamme ehdottomasti lisätä tietoa asiasta. On harmillista, että Keski-Euroopassa laajalle levinnyt ilmiö on rantautunut Suomeen. Keski-Euroopassa on jo nostettu oikeusjuttuja Viagogota vastaan, ja Suomessa Kuluttajavirasto varmasti seuraa tilannetta.

   

  Mitä kannattaa tehdä, jos huomaa Kangasala-talon tapahtumaan ostamassaan lipussa jotain epäilyttävää?

  – Kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Kangasala-talo, kuten kaikki tapahtumajärjestäjät kehottavat tarkkuuteen, kun ostaa lippuja netistä.

  – Esimerkiksi Viagogo ei ole kenenkään tapahtumajärjestäjän yhteistyökumppani. Toivon, etteivät asiakkaamme eksy sille sivustolle. Sivustolla saatetaan hämätä vaikkapa valehtelemalla, että liput loppuvat kohta. Asiakas voi siinä tilanteessa tehdä hätiköidyn ostopäätöksen.

   

  Mistä neuvot ostamaan liput?

  – Jos haluaa käyttää verkkokauppaa, yhteistyökumppanimme on lippupiste.fi. Lippupisteellä on myös useita myyntipisteitä.

  – Parhaan tiedon esimerkiksi salin koosta ja paikoista saa omasta lippumyymälästämme. Se on auki tiistaista sunnuntaihin. Lippuja voi myös varata sähköpostilla ja puhelimitse.

  Kommentoi

  Kirjoita kommenttisi
  Kirjoita nimesi tähän