Onko sähköinen perhekeskus tuttu?

0
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.

Kangasalan kaupungin verkkosivuilta löytyy sähköinen perhekeskus, joka kokoaa kaikki lasten, nuorten ja perheiden palvelut yhdelle sivustolle.

Kangasalan kaupungin asukkaista yli 50 % kuuluu lasten, nuorten ja perheiden palveluiden kohderyhmään. Kangasalla kaikki tämän kohderyhmän palvelut on nyt koottu yhden verkkosivun taakse. Verkkomuotoisena palveluna uusi perhekeskus vastaa kaupungin palvelulupaukseen kohdata asukkaat siellä missä he kulloinkin liikkuvat.

Sivuston suunnittelussa lähtökohtana on ollut käyttäjälähtöisyys. Sivustolle saapuvan ei tarvitse ennakkoon tietää, mitä ja kenen tuottamia palveluita hänelle on tarjolla. Kaikki sivuston palvelut on jaoteltu ikäryhmittäin tai elämäntilanteen mukaan. Sivustolta löytyy vanhemmuuden tueksi arjen tietopankki, josta löytyy lapsen ja nuoren hyvinvointia tukevaa tietoutta sekä vinkkejä erilaisiin kasvatustilanteisiin. Kaupungin tarjoamien palveluiden lisäksi sivusto ohjaa kolmannen sektorin tarjoamien palveluiden pariin. Lisäksi sivuilta löytyvät tukea verkosta osiot sekä Omaolon perhe- ja parisuhdevalmennuksia.

Erityisesti sivusto mahdollistaa ja madaltaa kynnystä tutustua ennaltaehkäisevään toimintaan ja helpottaa tukipalveluiden pariin löytämistä. Sivustolta löytyy myös tietoa fyysisistä kohtaamispaikkoista, kuten nuorisotiloista, avoimista perhekerhoista yms.

Aikuisten/vanhempien oma hyvinvointi on myös huomioitu ja sivuilla on linkitetty tietopankki aikuisten hyvinvointia edistävästä tiedosta ja palveluista (Elintapojen omapolku).

Sivustoa kehitetään jatkuvasti, huomioiden sekä käyttäjien kokemukset, että sähköisten palveluiden tarjoamat uudet mahdollisuudet ja kuntalaisten kehittämisehdotukset. Palautetta varten sähköisen perhekeskuksen sivuilta löytyy palautelinkki.

Sivusto löytyy osoitteesta kangasala.fi/perhekeskus.

Sivustolle pääsee myös Kangasala kaupungin verkkosivujen etusivun Suosituimmat sivut -pikalinkkivalikosta tai kuvakkeesta Asukkaat ja muuttajat.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.