Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Onko tässä sinun varastettu pyöräsi? – Poliisi etsii myös työkaluille omistajia

Valkeakosken poliisi on takavarikoinut kotietsinnällä työkaluja ja polkupyöriä, joita se epäilee varastetuksi Etelä-Pirkanmaan ja Tampereen alueelta. Omaisuutensa voi saada takaisin, jos on jo aiemmin tehnyt sen katoamisesta rikosilmoituksen, joka sisältää tarkan kuvauksen esineestä ja sen alkuperästä. – Osassa työkaluja on ollut merkintöjä, jotka on poistettu liuottimilla. Jäljelle jääneitä merkintöjä ovat "OH", "E" ja saari, kerrotaan poliisin tiedotteessa.

Uutiset - 7.6.2018 kello 16.15
Kangasalan Sanomat
Onko tässä sinun varastettu pyöräsi? - Poliisi etsii myös työkaluille omistajia
Poliisin takavarikoimia pyöriä. Kuva: Sisä-Suomen poliisilaitos.

Poliisi ohjeistaa kirjaamaan esineiden sarjanumerot talteen heti ostohetkellä. Yksikin kirjattu ja varkauden jälkeen poliisille luovutettu sarjanumero voi johtaa kodeista tai työmailta varastettujen muiden koneiden palautumiseen.
Sarjanumerolla poliisi voi selvittää omistajan ja tarvittaessa kutsua tämän tunnistamaan myös muuta omaisuutta.
Erityisesti rakennustyömailla liikkuu varkaita useita kertoja viikossa Sisä-Suomen poliisin alueella. Vorot anastavat etenkin sähkötyökaluja.
Pahimmassa tapauksessa poliisi saattaa joutua palauttamaan varastetuksi epäilemänsä koneen takaisin rikoksen tekijälle.
– Rikosilmoituksentekohetkellä yksilöinti "Makita porakone" ei ole riittävä omaisuuden tunnistamiseen ja palauttamiseen omistajalleen, poliisi muistuttaa tiedotteessaan.

Jos tunnistat kuvista omaisuuttasi, ota yhteyttä Valkeakosken poliisiin p. 029 544 5509.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

8.6.2018 kello 10.19
Heitteille jätetty uhri / lainsuojatonIlmoita
Virkarikoksien uhrien on Pirkanmaalla mahdoton saada apua ja oikeutta , koska poliisi ja valvontaviranomaiset hallinnoivat ja ylläpitävät rikollisuutta , tuhoten laiminlyönteineen uhrien ihmisoikeudet ja lainsuojan .
~
Takaisin ylös