Koti Uutiset Onko tässä sinun varastettu pyöräsi? – Poliisi etsii myös työkaluille omistajia

  Onko tässä sinun varastettu pyöräsi? – Poliisi etsii myös työkaluille omistajia

  1
  Poliisin takavarikoimia pyöriä. Kuva: Sisä-Suomen poliisilaitos.

  Valkeakosken poliisi on takavarikoinut kotietsinnällä työkaluja ja polkupyöriä, joita se epäilee varastetuksi Etelä-Pirkanmaan ja Tampereen alueelta.
  Omaisuutensa voi saada takaisin, jos on jo aiemmin tehnyt sen katoamisesta rikosilmoituksen, joka sisältää tarkan kuvauksen esineestä ja sen alkuperästä.
  – Osassa työkaluja on ollut merkintöjä, jotka on poistettu liuottimilla. Jäljelle jääneitä merkintöjä ovat ”OH”, ”E” ja saari, kerrotaan poliisin tiedotteessa.

  Poliisi ohjeistaa kirjaamaan esineiden sarjanumerot talteen heti ostohetkellä. Yksikin kirjattu ja varkauden jälkeen poliisille luovutettu sarjanumero voi johtaa kodeista tai työmailta varastettujen muiden koneiden palautumiseen.
  Sarjanumerolla poliisi voi selvittää omistajan ja tarvittaessa kutsua tämän tunnistamaan myös muuta omaisuutta.
  Erityisesti rakennustyömailla liikkuu varkaita useita kertoja viikossa Sisä-Suomen poliisin alueella. Vorot anastavat etenkin sähkötyökaluja.
  Pahimmassa tapauksessa poliisi saattaa joutua palauttamaan varastetuksi epäilemänsä koneen takaisin rikoksen tekijälle.
  – Rikosilmoituksentekohetkellä yksilöinti ”Makita porakone” ei ole riittävä omaisuuden tunnistamiseen ja palauttamiseen omistajalleen, poliisi muistuttaa tiedotteessaan.

  Jos tunnistat kuvista omaisuuttasi, ota yhteyttä Valkeakosken poliisiin p. 029 544 5509.

  1 KOMMENTTI

  1. Virkarikoksien uhrien on Pirkanmaalla mahdoton saada apua ja oikeutta , koska poliisi ja valvontaviranomaiset hallinnoivat ja ylläpitävät rikollisuutta , tuhoten laiminlyönteineen uhrien ihmisoikeudet ja lainsuojan .

  Kommentoi

  Kirjoita kommenttisi
  Kirjoita nimesi tähän