Opetus päättyy Pohjassa ja Kautialassa – sivistyslautakunta esittää, että opetus jatkuu Kuhmalahdella

1
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Pohjan koulussa järjestettiin helmikuussa kuulemistilaisuus koulun tulevaisuudesta. Tilaisuuteen osallistuivat muiden muassa kiinteistöinsinööri Olli Rissanen, Annakaisa Laine ja Elina Saloniemi.

Sivistyslautakunta päätti eilen tiistaina pitämässään kokouksessa esittää kaupunginvaltuustolle, että opetus lopetetaan nykyisissä Pohjan ja Kautialan koulukiinteistöissä. Kautialan oppilaat siirtyvät esityksen mukaan Huutijärven kouluun. Pohjan koulun osalta…


Tämä sisältö on vain Kangasalan Sanomien tilaajille

Jos olet tilaaja, saat sisällön käyttöösi kirjautumalla sisään. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, rekisteröi tunnuksesi tästä.

TilaaKirjaudu

1 kommentti

  1. Virkamiehen esityslista oli karmeaa luettavaa. Onneksi sivistyslautakunta on osoittanut olevansa ltk:nsa nimen mukainen ja kannattaa alakoulun pitämistä edelleen Kuhmalahden alueella. Pitkänäköisintä olisi rakentaa uusi koulu päiväkodin kulmille ja näin vahvistaa itä-Kangasalan vetovoimaa.
    Perinteisesti Kangasalla on arvostettu myös maaseutualueita. Ei kai tilanne ole ratkaisevasti viime vuosina muuttunut? Ei ainakaan kaupunkistrategiasta ja kaavamerkinnöistä päätellen.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.