Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Opetuspäälliköksi valittiin Merja Lehtonen

Uutiset - 5.4.2018 kello 15.25
Kangasalan Sanomat

Kangasalan kaupungin ensimmäiseksi opetuspäälliköksi on valittu kasvatustieteiden maisteri Merja Lehtonen. Lehtonen toimii tällä hetkellä Ylöjärven kaupungilla yhtenäiskoulun rehtorina. Opetuspäällikkö aloittaa työt Kangasalla toukokuun aikana. 

Opetuspäällikön tehtäviin kuuluvat opetuksen palvelualueen johtaminen ja kehittäminen, talouden johtaminen sekä tuloksellisuuden ja tehokkuuden kehittäminen. Hän osallistuu myös rakennushankkeiden suunnitteluun.

Valinta perustuu koulutukseen, opetuspäällikön tehtävän kannalta olennaiseen työkokemukseen, henkilökohtaisiin ominaisuuksiin, haastattelussa saatuun vaikutelmaan sekä soveltuvuusarvioinnin tulokseen.

Opetuspäällikön virkaa haki 23 henkilöä. Hakijoista 18 eteni videohaastatteluun, 9 haastateltiin henkilökohtaisesti ja 5 lähetettiin soveltuvuusarviointiin.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös