Koti Uutiset Osa Kangasalan Sanomista jää perjantaina jakamatta

  Osa Kangasalan Sanomista jää perjantaina jakamatta

  0

  Ammattijärjestöjen mielenilmauksen vuoksi osa painetuista Kangasalan Sanomista jää perjantaina jakamatta. Postin päiväjakelussa jaettavat noin 1 400 lehteä saapuvat lukijoille vasta maanantaina, koska myös Postialan unioni osallistuu mielenilmaukseen.

  Kangasalan Sanomien varhaiskannon odotetaan kuitenkin toimivan perjantaina normaalisti, joten valtaosa lehdistä tavoittaa lukijansa. Varhaiskannosta vastaavat jakelijat kuuluvat ammattijärjestöön, joka ei näillä näkymin ole mukana mielenilmauksessa.

  Häiriön vuoksi perjantain Kangasalan Sanomien digilehti tulee maksutta kaikkien luettavaksi. Digilehti on luettavissa torstai-iltana kello 20 alkaen osoitteessa www.kangasalansanomat.fi/ksdigi. Myös Kangasalan Sanomien verkkoetusivun oikeassa laidassa on linkki lehden digitaaliseen versioon.

  Useat ammattijärjestöt ovat ilmoittaneet osallistuvansa perjantaina poliittiseen mielenilmaukseen, jolla ne vastustavat Suomen hallituksen aikomia toimia. Hallitus on aikonut muun muassa rajoittaa oikeutta neuvotella työehtosopimuksista ja ilmoittanut heikentävänsä suomalaisten työehtoja.

  On mahdollista, että mielenilmaus ja sen vaikutukset vielä laajenevat. Kangasalan Sanomat seuraa tilannetta ja tarvittaessa päivittää verkkoon tuoreimmat tiedot. 

  Kommentoi

  Kirjoita kommenttisi
  Kirjoita nimesi tähän