Otteluvoitto roikkuu ilmassa

0

LP Kangasala – LP Viesti 1–3 (22–25, 16–25, 25–21, 18–25)

Otteluvoitto roikkuu ilmassa nyt niin matalalla, että lauantaisen toisen finaalipelin perusteella 180-senttisellä Eveliina Vilposella on mahdollisuus napata se LP Kangasalan punapaidoille heti sunnuntaina.

– Salon kaatuminen ei ole kaukana, kyse on pienistä asioista, luottavainen Vilponen totesi lauantaisen 1–3 -tappioon päättyneen pelin jälkeen.

Erän kangasalalaiset nappasivat Salon Viestiltä lauantainakin. Ensimmäisessä erässä emännät roikkuivat salolaisten paitojen helmassa kynsin ja hampain aina tasatilanteeseen 22–22 saakka, mutta siitä mestarisuosikki livahti erävoittoon.

Toinen erä toi hetkittäin mieleen keskiviikkoisen löylytyksen Salossa. Kaikki meni hyvin seitsemään tasapisteeseen asti, mutta sen jälkeen salolaisten Viktoria Tuchashvili nakutteli syöttövuorollaan vieraat jo neljän pisteen johtoon. Johto piti, ja venyi lopulta yhdeksään pisteeseen.

– Onneksi meillä on joukkueessa niin hyvä fiilis. Toisessa erässä porukka alkoi jo masentua, mutta kolmanteen kaikki saivat tsempattua, Vilponen iloitsi.

Kolmannessa erässä tahtipuikko oli LP Kangasalan käsissä. Roosa Laakkonen ja Nette Tuominen saivat tehdä tilaa Vilposelle sekä Liisa Hurskaiselle, jotka piristivätkin punapaitojen peliä. Viestin kolmen pisteen johtokaan erän puolivälissä ei lannistanut emäntiä. Daniela Öhman osoitti monipuolisuutensa ja kavensi vieraiden etumatkaa. Kentälle vaihdettu Jaki Ellis tärytti ässällään joukkueet tasoihin, kapteeni Hurskainen vei emännät johtoon ja Viestin päävalmentaja Kari Raatikainen otti erän toisen aikalisän.

Se ei auttanut, vaan LP Kangasala ottelun neljään erään, jossa tosin juna palasi raiteilleen. Viestin rutiini riitti erä- ja otteluvoittoon kangasalalaisten taistelusta huolimatta.

– Meidän heikot hetket ovat vielä liian pitkiä, ja ne Viesti käyttää hyväkseen. Pääsemme peliin kuitenkin koko ajan paremmin mukaan, LP Kangasalan päävalmentaja Tuomas Alatalo totesi ottelun jälkeen.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.