Pääkirjoitus: Marjojen pakastaminen ei ole välttämättä kannattavaa, mutta silti teemme sitä – Miksi?

0
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.

On jälleen suomalaisille rakkaan marjojenpakastamisen aika. Suomalaiset ostavat mansikkalaatikoita toreilta ja pakastavat niitä sormet punaisina – niin minäkin. Kohta vuorossa ovat mustikka ja puolukka. Tapa on iskostunut meille syvään, vaikka suomalaisia marjoja…


Tämä sisältö on vain Kangasalan Sanomien tilaajille

Jos olet tilaaja, saat sisällön käyttöösi kirjautumalla sisään. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, rekisteröi tunnuksesi tästä.

TilaaKirjaudu

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.