Pääministeri Sanna Marin vieraili Suoraman koululla – Katso kuvat ja oppilaiden suloinen esitys

2
Pääministeri Sanna Marin tutustui Kangasalla Suoraman kouluun ja esiopetukseen. Lisäksi hän tapasi kaupungin johtoa.

Pääministeri Sanna Marin vieraili perjantaina iltapäivällä Kangasalla Suoraman koululla. Pääministeri tutustui lyhyellä vierailullaan Suoraman koulun ja esiopetuksen toimintaan ja tapasi kaupungin johtoa.

– Hienoa saada Teidät vierailulle juuri tänne Suoramalle, kävihän koulumme oppilaskunnan hallitus lokakuussa 2016 Teidän vieraananne eduskunnassa, totesi Suoraman koulun vs. rehtori Juha Kleemola.

Hän kertoi olevansa hyvillään monista hallitusohjelman linjauksesta, joilla tavoitellaan entistä tasa-arvoisempaa koulua.

– Vierailumme on meille motivoiva kokemus. Se kertoo, että maamme ylin johto on kiinnostunut siitä, mitä oppilaille ja koko kouluväelle kuuluu, Kleemola sanoi.

Myös varhaiskasvatusyksikön johtaja Ulla Välimäki viittasi puheessaan hallituksen työhön.

– Kuten hallitusohjelmaankin on kirjattu, myös Kangasalla on tahtotilana parantaa varhaista perustaitojen oppimista muodostamalla esiopetuksesta ja perusopetuksen kahdesta ensimmäisestä vuosiluokasta nykyistä yhtenäisempi kokonaisuus.

Marin vieraili päivän aikana myös Akaassa, Valkeakoskella ja Orivedellä.

Katso kuvia ja video Marinin vierailusta. Videolla valtuuston puheenjohtaja Hanna Laine sanoo tervehdyssanat ja oppilaat esittävät suloisen ystävänpäivälaulun.

Esikoululaiset antoivat esityksen päätteeksi Marinille itsetehdyn ystävänpäiväkortin.
Pääministerille esiteltiin muun muassa tunnetaitovideoiden tekoa.
Nelosluokkalaisten luokassa nähtiin, kuinka suurikin luokka saadaan jaettua rauhallisiksi työpisteiksi.
Sanna Marin tutustui myös Suoraman koulun esiopetuksen tiloihin.

2 kommenttia

  1. Pääministeri toteuttaa sitä mitä hän eduskunnasta on viestittänyt. Hän välittää kansalaisten hyvinvoinnista ja osoittaa sen teoilla. Tästä pienet ja isotkin tavalliset kansalaiset pitävät.

  2. Eläkeläiset kärsii varsinkin pienet.kuinka paljon on eduskunnan palkat ja avustajien palkat nouseet???ja vanhuksien hoito kärsii hoitajat ei kerkee hoitaakaikkia jos satuu sairastuun.huoneessa moni vanhus sängyssä kokopäivän.ei pääse kaikki ulkoileen ees viikossa saati kuulaudessa.ihmetellään mistä hoitajan palkat saadaan .kyllä löyty eduskunnan väelle heti yli11’€miljoonaa sillä rahala olis saanut monta hoitajaa.järki käteen ministeri.ensin vanhuksien ja lapsien asiat kuntoon.sitten harkiten ministerien palkat vasta.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.