Pääministeri Sanna Marin vieraili Suoraman koululla – Katso kuvat ja oppilaiden suloinen esitys

2
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Pääministeri Sanna Marin tutustui Kangasalla Suoraman kouluun ja esiopetukseen. Lisäksi hän tapasi kaupungin johtoa.

Pääministeri Sanna Marin vieraili perjantaina iltapäivällä Kangasalla Suoraman koululla. Pääministeri tutustui lyhyellä vierailullaan Suoraman koulun ja esiopetuksen toimintaan ja tapasi kaupungin johtoa. – Hienoa saada Teidät vierailulle juuri tänne…


Tämä sisältö on vain Kangasalan Sanomien tilaajille

Jos olet tilaaja, saat sisällön käyttöösi kirjautumalla sisään. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, rekisteröi tunnuksesi tästä.

TilaaKirjaudu

2 kommenttia

  1. Pääministeri toteuttaa sitä mitä hän eduskunnasta on viestittänyt. Hän välittää kansalaisten hyvinvoinnista ja osoittaa sen teoilla. Tästä pienet ja isotkin tavalliset kansalaiset pitävät.

  2. Eläkeläiset kärsii varsinkin pienet.kuinka paljon on eduskunnan palkat ja avustajien palkat nouseet???ja vanhuksien hoito kärsii hoitajat ei kerkee hoitaakaikkia jos satuu sairastuun.huoneessa moni vanhus sängyssä kokopäivän.ei pääse kaikki ulkoileen ees viikossa saati kuulaudessa.ihmetellään mistä hoitajan palkat saadaan .kyllä löyty eduskunnan väelle heti yli11’€miljoonaa sillä rahala olis saanut monta hoitajaa.järki käteen ministeri.ensin vanhuksien ja lapsien asiat kuntoon.sitten harkiten ministerien palkat vasta.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.