Pääseekö ysitien varresta Kangasalla enää bussin kyytiin?

1
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Suunnittelupäällikkö Juha-Pekka Häyrysen mukaan suunnitelmissa on Nyssen palvelun lakkauttaminen kaikilta ysitien varressa sijaitsevilta pysäkeiltä.
Suunnittelupäällikkö Juha-Pekka Häyrysen mukaan suunnitelmissa on Nyssen palvelun lakkauttaminen kaikilta ysitien varressa sijaitsevilta pysäkeiltä.

Tampereen joukkoliikenteen verkkosivuilta löytyvät 10. elokuuta voimaan tulevat uudet aikataulut. Niiden mukaan linjaa 95X kulkevat bussit eivät jatkossa pysähdy Havialantien tuntumassa sijaitsevilla pysäkeillä, mikä kismittää joukkoliikenteen varassa olevia…


Tämä sisältö on vain Kangasalan Sanomien tilaajille

Jos olet tilaaja, saat sisällön käyttöösi kirjautumalla sisään. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, rekisteröi tunnuksesi tästä.

TilaaKirjaudu

1 kommentti

  1. Toivottavasti Kangasalan ja Oriveden kaupungin päättäjillä on edes hiukan enemmän älliä.
    En voi käsittää, miten on kannattavampaa ajaa tyhjiltään kuin ottaa edes muutamakin matkustaja kyytiin. Tie on vaarallinen, siitä ei pääse mihinkään, mutta sen kanssa on myös opittu elämään. Tietä on aina ylitetty ja tullaan ylittämään, mm. pienten lasten kanssa Suinulan puolelta Onkijärven uimarannalle. Bussi 28C lähtee arkisin 6:50 Perälästä, klo 7 työvuoroihin ei pääse. Bussi 95X klo 5:50 Orivesi-Tre kiertää Ruutanan kautta, mutta pysähtyy vasta Korvenperäntien pysäkillä Ruutanassa. Sitä ennen 9-tieltä Suinulasta Korvenperäntiellä on 6 pysäkkiä, joilla ei pysähdytä, vaarallista ? Kaiken kukkuraksi tämä bussi pysähtyy Ruutanan tiellä Shellin kohdalla, josta ei ainakaan näinä 3 vuotena ole tullut ketään kyytiin, asutusta ei lähimainkaan. Mutta pysähdytään, kun on turvallista, jos sinne joku joskus eksyisi.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.